MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, October 28, 2015

HALLOWEEN SARBATOARE PAGANA, DEMONICA, ANTICRISTICA

Christianity can be condensed into four words: Admit, Submit, Commit and Transmit. -Samuel Wilberforce

602424_4398284328031_269260621_n

430142_4353238121904_321410144_nHALLOWEEN SARBATOARE PAGANA, DEMONICA, ANTICRISTICA

Publicat pe 18 oct. 2013

Precizări — film documentar Halloween – invazia păgână

https://www.youtube.com/watch?v=SP5fZErTR7U
Am postat acest documentar pe contul meu de YouTube, ca o dovadă a ceea ce reprezintă, cu adevărat, sărbătoarea de Halloween. Filmul are 45 de minute și este realizat în Statele Unite, acolo unde această sărbătoare se află ” la ea acasă “.
În calitate de persoană implicată în educarea copiilor și a tinerilor din Comuna Vărăști, mă simt dator să atrag atenția asupra aspectelor oculte existente în substratul acestei sărbători.
Începem să percepem Halloween-ul ca pe un bun prilej de distracție ( așa se explică atracția exercitată de această sărbătoare ).
Adevărul e însă altul. Ea e o sărbătoare 100% păgână, ocultă, ,,ziua când morții, fantasmele părăsesc mormintele…”. Ea e cea mai mare sărbătoare a slujitorilor satanei: vrăjitori, spiritiști sau sataniști. Americanii au dezvoltat o adevarată industrie legată de această sărbătoare. Se achiziționează cu această ocazie accesorii macabre: măști, costume de vampiri, diavoli, dragoni, zombi, leproși, schelete și nelipsiții dovleci, ajungându-se până la vânzări de o jumatate de miliard de dolari anual. Vânzările filmelor horror cresc în această perioadă, promotorii filmelor de groază speculând și ei interesul mare pentru acest praznic. Industria filmelor horror exploatează la maxim setea de senzații tari, dovedind nepăsare față de psihicul omului, căruia nu-i oferă nimic altceva decât angoase.
America face cu ocazia Halloween-ului pregătiri mai mari decât de Crăciun sau Paște. Copiii se costumează în stil horror, se amuză prin sperieturi și merg (colindă) din casă în casă pentru a primi prăjituri. Tinerii, mai curajoși, merg în cimitire în miez de noapte și se distrează făcând spiritism. S-a constatat că în noaptea Halloween-ului se săvârșesc foarte multe crime în Statele Unite.
De altfel, din documentar reiese că la întrebarea “Cum ați vrea să serbați Halloween-ul?”, 80% din elevii americani de clasa a IV-a de la o școală au răspuns zâmbind : “Aș vrea să omor pe cineva…” Acesta este impactul sărbătorii !
De nu vom fi cu luare-aminte, copiii noștri își vor forma treptat gustul pentru macabru, ocult, sadism și violență (îi ajută în acest sens desenele animate cu monștri, jocurile agresive pe calculator, filmele horror și cărțile pentru copii, deja clasice, din seria Harry Potter, etc.).
Răul este mult mai uşor acceptat atunci când este oferit sub chipul jocului, iar adorarea maleficului în această zi are o influenţă negativă asupra comportamentului copiilor. Toate „accesoriile” acestei sărbători îi familiarizează pe cei mici, dar şi pe tineri, cu răul, agresivitatea, grotescul şi chiar cu crima. Sondajele efectuate în această perioadă spun că cei care sărbătoresc Halloween-ul sunt foarte predispuşi spre agresivitate şi violenţă.
Vă invit la vizionarea acestui film documentar, cu speranța că ceea ce vom vedea aici ne va ,,îngrozi” (în sensul pierderii legăturii noastre cu Dumnezeu ) cu mult mai mult, decât sărbătoarea în sine. Iar ca precizare finală, indiferent de modul în care vom organiza și vom celebra (carnaval, concurs, paradă, etc ) semnificația sărbătorii nu va putea fi anulată.
prof.Constantin Cosmin
Post Scriptum
Avem curaj să fim altfel?
Creştinismul este religia iubirii, a bucuriei, a luminii, Dumnezeu Însuşi este iubire. Suntem gata să ne lepădăm de Dumnezeu? (Căci orice îmbrăcare în hainele răului, chiar şi „de formă”, este o lepădare de Dumnezeu…). Să nu uităm că pământul acesta strămoşesc, care ne sărută picioarele atunci când îl străbatem în trecerea grăbită, este stropit cu sângele strămoşilor noştri, care au păstrat de multe ori cu preţul vieţii credinţa în Hristos şi în Biserică. Toate aceste „împrumuturi” din Occident (Valentine`s Day, Halloween etc.) nu au legătură cu tradiţia noastră creştin-ortodoxă. Tentaţia copierii pentru a fi „în rând cu lumea” este mare. Însă vă îndemn, dragii mei, aveţi curajul să fiţi altfel decât ceilalţi! Aveţi curajul de a nu vă lăsa manipulaţi, de a vă întreba ce sărbătoriţi atunci când preluaţi cu ochii închişi o „tradiţie” care nu prezintă garanţia celor lăsate de bunici.
În final, vă doresc să deveniţi aşa cum spune părintele Teofil de la Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus: „înfricoşător de buni”, adică sfinţi! Aceasta întrucât “copiii lui Dumnezeu nu se deosebesc cu nimic de fiii întunericului, decât prin iubire”, cum spune Fericitul Augustin

Preaiubitilor,vedeti ce dragoste nea aratat Tatal,El nea dat pe singurul lui Fiu,cea mai de pret comoara a Lui,adevarata lumina,pentru ca atunci cand privim spre El,lanturile si sforile imparatiei lui Satan,sa se sfarame in propria lui nebunie.Oameni care fac lucrurile acestea nu trebuie judecati,ci mai degraba sa alergam la Domnul nostru Isus,sa-L rugam cu un duh al dragostei sincere(dupa puterea fiecaruia), sa-i izbaveasca.Isus Hristos, este singura cale prin care noi putem vedea adevarul.

230402_4333966760132_406291164_n


No comments:

Post a Comment