MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, December 24, 2013

S-A NASCUT CA SA MOARA-MARIA TU AI STIUT ?MARY DID YOU KNOW?

1461080_612737088793315_774669687_n

Mary, Did You Know with Lyrics 

 

 Chris - S-a nascut sa moara 

 

Nascut pentru a muri ! Luca 2:12 Si iata semnul pentru voi: veti gasi un copil infasat in scutece si culcat intr-o iesle. Cred ca stii istorioara nasterii in Betleem. Biblia ne spune ca atunci cand i-a venit timpul, Maria “a nascut pe Fiul ei Cel intai-nascut, L-a infasat in scutece si L-a culcat intr-o iesle.” (Luca 2:6-7). Dar te-ai intrebat vreodata de ce a spus ingerul pastorilor ca bebelusul infasat in scutece si culcat intr-o iesle este un “semn” ? Ieslea este de fapt o troaca pentru hranit animalele. Stii cum arata o troaca pentru mancare in acele zile? Eu am vazut una asemanatoare intr-unul dintre grajdurile lui Solomon in Meggido, Israel. Este de fapt o piatra dreptunghiulara cu o troaca neslefuita deasupra. Deci copilul Isus, care a fost infasat in scutece a fost asezat intr-o asemenea troaca de piatra. Dar care a fost semnul? Pentru ca daca ai fi vazut mormantul gol a lui Isus in locul numit Gradina Mormantului in Ierusalim, ai fi observat ca locul unde a fost pus trupul Sau, in mormant, a fost tot o stanca neslefuita. Biblia ne spune ca dupa crucificarea si moartea lui Isus, Iosif din Arimatea a luat trupul lui Isus, l-a infasurat in in si l-a pus intr-un mormant sapat in stanca. (Marcu 15:43-46) Vezi similaritatile? Infasat in scutece, asezat intr-o iesle, bebelusul Isus va fi intr-o zi infasat in in si asezat intr-un mormant! Acesta a fost semnul. Arata catre moartea lui Isus. Isus a fost singurul copil in toata umanitatea care s-a nascut pentru a muri. Odata ce realizezi acest lucru, vei realiza cat de mult te iubeste Dumnezeu. Vei realiza ca si-a dat Fiul Sau cu acest scop, si ca Isus a fost dornic sa vina pentru acest scop sa moara pentru pacatele mele si ale tale. Iti poti imagina ca traiesti stiind ca doar te-ai calificat sa mori pe cruce sa salvezi omenirea? Aceasta este viata pe care a trait-o Isus. El a trait sa moara, ca tu sa poti trai si sa te bucuri de viata din belsug, chiar astazi!

Pastor Joseph Prince, New Creation Church, Singapore, Today”s Devotional

NOI NU URMAM UN COPIL CI UN FIU DE DUMNEZEU INTRUPAT CARE S-A NASCUT SA MOARA

"Copilul (Mesia) acesta este randuit spre prabusirea si ridicarea multora in Israel si sa fie un semn care va starni impotrivire. (Luca 2:34)"

 Acest copil nu a ramas in iesle inofensiv, pasnic, domestic si doar dragalas. Va fi un copil incomod pentru cei care lucreaza faradelegea, o persoana controversata, un om care deranjeaza, care va diviza pe oameni, El va fi ca un ghimpe pentru cei care iubesc slava personala. El va fi un copil care cand va creste nu va sacrifica Adevarul pentru a evita sa-i jigneasca sau ofenseze pe oameni. Acesta este Mesia Scripturii, nu al plasmuirii.

Tu ce fel de model de Christos ai?

2044_313438445438421_1417894688_n

No comments:

Post a Comment