MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, November 1, 2013

ALIN LOLOS-Halloween- Inca o sarbatoare draceasca, lumeasca, pamanteasca

 8.3.1

Inca o sarbatoare draceasca, lumeasca, pamanteasca… Halloween

Inca o sarbatoare draceasca, lumeasca, pamanteasca… Halloween

Lucrurile acestea le cautati, dar pe HRISTOS DOMNUL nu-L cautati. VAI DE VOI DACA NU VA POCAITI…
Degeaba vreti sa aduceti argumente multi dintre voi ca aceasta uraciune de sarbatoare nu este draceasca, cand voi stiti bine ceea ce se face acolo, ce beti, ce priviti, ce ganditi, haideti ca sti ca doar am fost si eu odata acolo. De aceea va zic, eu am fost schimbat de DOMNUL ISUS HRISTOS, deci se poate, haideti si voi. Inca ceva, mai intai sa imi aduceti argumente de tot felul, ganditi-va mai intai daca HRISTOS DOMNUL este o realitate in viata voastra si daca voi chiar faceti voia LUI …

In seara asta majoritatea oamenilor fara HRISTOS DOMNUL, sarbatoresc Halloween, aratand ca nu au temere si respect pentru Dumnezeu, nu dau 2 lei pe voia lui Dumnezeu si astfel ingramadesc pacat peste pacat. Acestor oameni le zic urmatoarele : Vad ca umblati dupa costume si tot felul de masti care sa va scoata in evidenta, dat nu va dati seama ca aceste lucruri dracesti precum ar fi ( dinti de vampir, capete de morti,cranii, schelete, sange, bostane, costume de vrajitoare si multe alte lucruri), acestea vin direct din gandul diavolului care va face sa traiti in afara voii lui Dumnezeu.

Interesant este ca aceasta zisa sarbatoare a devenit o traditie pentru cei controlati de duhul diavolului si spun asta conform (1 ioan 5: 19) – “Ştim că suntem din Dumnezeu şi că toată lumea zace în cel rău”. Deci nu exista parte de mijloc, precum a spus DOMNUL ISUS HRISTOS ca nu putem sluji la 2 stapani (Matei 6:24).
Am vazut doua lucruri grave de tot. Unul este ca parintii isi manipuleaza copii in spre aceste lucruri si sarbatori dracesti, indemnandui sa se imbrace, sa se poarte si sa dea frau la aceste uraciuni mizerabile, dracesti si pagane care vor sfarsi in iadul de foc o vesnicie. Apocalipsa 21:8 – “Dar, cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.”

Al doilea lucru la fel de grav si tot o uraciune, este ca oamenii care se cred in esenta buni, sau mai bine zis cei care se cred crestini, la fel fac si cu adevarata sarbatoare PASTELE, care reprezinta pe DOMNUL ISUS HRISTOS mort si inviat, rezumand aceasta sarbatoare la fel ca aceste uraciuni de petreceri, uitat ca de fapt ACEL HRISTOS ISUS este DOMNUL, ca Acel HRISTOS a purtat pacatele noastre si ca Acel HRISTOS DUMNEZEU INTRUPAT IN OM va porunceste sa va pocaiti si va cheama sa va impacati cu Dumnezeu care judeca pe fiecare dupa cum a trait.
Multi in seara asta vor fi beti, drogati si vor face lucruri neinchipuite, lucruri de care PAVEL a zis ca ne este rusine numai sa spunem ce fac ei in ascuns ( Efeseni 5:12). Rodul intunericului se desfata in fii neascultarii, dar problema mea este cu asa zisi “pocaiti” care nu sunt pocaiti, dar care se indeletnicesc cu aceste ritualuri, mergand cu cei nelegiuiti la acelasi potot de desfrau, batjocorind pe DUHUL HARULUI, uitand de SANGELE MIELULUI ISUS HRISTOS care S-a scurs in fata dreptatii lui DUMNEZEU, astfel din cauza acestor zisi “pocaiti”, NUMELE FRUMOSULUI HRISTOS este vorbit de rau de cei nelegiuti, crezand ca ei sunt adevaratii pocaiti sau spunand ca daca ei fac la fel ca noi atunci toti sunt la fel si noi suntem bine.
Cel cu adevarat pocait isi traieste viata dupa voia lui Dumnezeu si este preocupat de ceea ce spune Dumnezeu, este schimbat si nascut din DUHUL SFANT, traind o viata plina de DUHUL SFANT, calauzit si modelat de DUHUL SFANT dupa chipul si asemanarea DOMNULUI HRISTOS.
Asa ca mai ganditi-va odata, daca azi plecati cu ei la aceasta zisa sarbatoare de care imi este sila si scarba sa o pronunt pentru ca este o scarba inaintea lui Dumnezeu. Va las cateva pasaje din SCRIPTURA care arata ce spune Dumnezeu. Inchei spunandu-va : Pocaiti-va, intoarceti-va de la pacat la Dumnezeu, credeti in DOMNUL ISUS HRISTOS si astfel veti fi iertati, schimbati si veti avea pace cu dreptatea lui Dumnezeu care va venii peste cei care au trait cum au vrut ei, robi ai pacatelor si vicilor si nu au acceptat Justificarea pe care a dat-o DUMNEZEU TATAL prin jertfa de la cruce in HRISTOS ISUS DOMNUL.
Efeseni 5:8. Odinioară eraţi întuneric; dar acum sunteţi lumină în Domnul. Umblaţi deci ca nişte copii ai luminii.
11. şi nu luaţi deloc parte la lucrările neroditoare ale întunericului, ba încă mai degrabă osândiţi-le.

12. Căci e ruşine numai să spunem ce fac ei în ascuns.

Romani 1:18. Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor.

24. De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile;

28. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

29. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori,

30. bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,

31. fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă.

32. Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.

Tit 3:3. Căci şi noi eram altădată fără minte, neascultători, rătăciţi, robiţi de tot felul de pofte şi de plăceri, trăind în răutate şi în pizmă, vrednici să fim urâţi şi urându-ne unii pe alţii.

Coloseni 2:8. Luaţi seama ca nimeni să nu vă fure cu filozofia şi cu o amăgire deşartă, după datina oamenilor, după învăţăturile începătoare ale lumii, şi nu după Hristos.

Matei 15:7. Făţarnicilor, bine a prorocit Isaia despre voi, când a zis:

8. Norodul acesta se apropie de Mine cu gura şi Mă cinsteşte cu buzele, dar inima lui este departe de Mine.

Luca 6:46. De ce-Mi ziceţi: „Doamne, Doamne!”, şi nu faceţi ce spun Eu?

Alin Lolos

http://www.faracompromis.ro/inca-o-sarbatoare-draceasca-lumeasca-pamanteasca-halloween/564023_10151733516688867_2091643959_n

No comments:

Post a Comment