MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, July 16, 2013

IN CE FEL DE ADUNARE ESTI?

2034_539623512768116_72869895_n

IN CE FEL DE ADUNARE ESTI?

Mai este adunarea voastra ceea ce ar trebui sa fie ea? Sau este un loc la care nu-s bineveniti decat sfintii, decat cei cu costum si cravata, doamnele cu rochii elegante si cu palarie, cei ce vin cu Biblia sub brat, cei carora le plac doar cantecelele din “harfele negre”, cei care se potrivesc unui tipar prestabilit, care stiu programul pe de rost, care stiu ce inseamna “ispasire” si “justificare”, care poseda limbajul crestin si saluta politicos cu “Pacea Domnului” si-ti zic frate si sora, cei ce nu stiu sa zambeasca dar stiu sa critice … La ce fel de adunare mergi?
Si daca vine cineva care-i altfel, care mesteca guma si are plete si vine in blugi, si poate e tatuat, daca e o femeie care a fost casatorita de vreo 2-3 ori si divortata tot de atea ori, iar acum are un prieten cu care traieste, daca vine unul cu cercel in ureche, este el/ea binevenit/a la adunarea la care mergi tu? In cat timpt si cate miscari trebuie ei ca sa devina ca si voi ca sa se potriveasca locului aceluia?
Poveste adevarata in randurile de mai jos:
O doamna din Chicago veni intr-o zi la un birou de consiliere. Primita de unul dintre specialistii de acolo, ea incepu sa-si spuna problemele:
- Am o probleme, un viciu … Consum droguri, cocaina. Consilierul dadu din cap, el mai auzi astea de mii de ori.
- Recent, ca sa fac rost de bani ca sa imi alimentez viciul, am inceput sa ma prostituez. Consilierul dadu din cap. Si asta o mai auzise de mii de ori.
- Dar ca sa fiu sincera pana la capat… am o fetita de 2 ani, si am descoperit ca daca imi dau fetita la prostitutie, face mai multi bani intr-o ora cat pot face eu itr-o saptamana. La asta consilierul ramase inmarmurit, fara cuvinte, asa ceva nu mai auzise niciodata! Asa ca, dupa un timp de tacere el sugera:
- Nu ai incercat sa te duci la vreo biserica, poate gasesti acolo ajutor pentru problema ta?
Socata, femeia zise:
- Biserica? De ce m-as duce acolo? Nu ma simt deja destul de deprimata si murdara? De ce sa ma duc sa ma simt si mai rau decat sa ma simt acuma?
Daca DOMNUL ISUS ar fi in vreo adunare, ISUS cel real, din Biblie, atunci cu astfel de oameni ar sta el de vorba! De astfel de femei ar fi EL interesat. De fapt EL a fost omorat printre altele deoarece si-a petrecut vremea si pe langa astfel de oameni cu care fariseii timpului nu vroiau sa stea cu ei. Si astfel de oameni vroiau sa petreaca timpul cu Isus, pentru ca DOMNUL ISUS nu ii facea sa se simta mai rau, ci sa se simta iubiti si posibil de iertat si transformati!
Ah ce mi-as dori o adunare care sa ii iubeasca pe cei neiubiti, sa lase oamenii sa fie reali si autentici cu ceilalti si cu DUMNEZEU , care sa nu condamne, ci sa arate iubirea lui DUMNEZEU !

300px-Moses_Pleading_with_Israel_(crop)
De la :Insemnari din vale

No comments:

Post a Comment