MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, March 3, 2012

UN BUCHET DE GANDURI DESPRE O SORA SCUMPA SORA ELLA BORANESCU CARE A FOST PROMOVATA IN GLORIE PE 2 MARTIE 2012


UN BUCHET DE GANDURI DESPRE O SORA SCUMPA SORA ELLA BORANESCU CARE A FOST PROMOVATA IN GLORIE PE 2 MARTIE 2012


SORA ELLA BORANESCU A FOST SALVATA DINTR-O VIATA DE PACAT SI STRICACIUNE IMPREUNA CU O PRIETENA DE A DANSII DE PACAT DOAMNA IEFTIMESCU CARE AU VENIT LA O ADUNARE DE EVANGHELIZARE IN CAROL DAVILA CAND A VORBIT SOTUL MEU HOREN BRASOV (CARE VORBEA FOARTE RAR DEALTFEL NUMAI CAND LIPSEA CINEVA ) DATORITA RUGACIUNII MAMEI ACELEI PRIETENE CARE ERA O SORA SCUMPA IN ADUNAREA NOASTRA, SORA NEGREA. PRIETENA EI ,SORA IEFTIMESCU A BENEFICIAT DE AVANTAJUL UNEI MAME CREDINCIOASE PAMANTESTI ,DAR SORA ELLA S-A ALIPIT CU TOTUL DE NOI SI AM FOST CA O FAMILIE PANA A PLECAT LA DOMNUL.

PENTRU MAI MULT DE 5 ANI CAT AM STAT IMPREUNA IN ACEEASI ADUNARE IN ROMANIA PANA AM EMIGRAT AM AVUT CONTINUA PARTASIE IN CASA NOSTRA SI NE VIZITA FOARTE DES UNDE SE INTALNEA CU FRATI DE ELITA CA DE EXEMPLU: FR. MARCU MARCU DE LA FAGARAS SAU NIKY DUGAESESCU DE LA TIMISOARA SAU MULTI ALTII CARE VENEAU FARA TELEFOANE SAU ANUNTURI CACI NU EXISTA TELEFOANE CELULARE SI NICI CHIAR DE CASA .DUHUL SFANT ERA CEL CARE COORDONA TOATE INTALNIRILE SI PARTASIILE NOASTRE !INTALNIRILE ERAU PERFECTE SI DIVINE PENTRU CA ERAU PUR SI SIMPLU ARANJATE DIVIN ,NU DE MANA SI MINTE OMENEASCA .

-SORA ELLA BORANESCU A FOST O SORA CREDINCIOSA CU TOATA INIMA PENTRU DOMNUL ISUS ,A IUBIT MULT PENTRU CA I S-A IERTAT MULT

-A IUBIT CUVANTUL LUI DUMNEZEU SCRIPTURA SI A STUDIAT-O SI A EXPLICAT-O LA CEI CARE NU INTELEGEAU

-A TRAIT O VIATA DE CREDINCIOASA IN CURATIE SI INTEGRITATE FINANCIARA MORALA SI SPIRITUALA!NU A FACUT COMPROMISURI!

-A FOST O AVIDA CITITOARE A CARTILOR CRESTINE SI A FOST INSUFLETITA DE DORINTA SA LE DEA SI LA ALTII CHELTUINDU-SI SI BANII DE MANCARE

-A AJUTAT PE MULTI SARACI CU CARE SI-A IMPARTIT PAINEA .EA NU PUTEA MANCA CEVA BUN DACA NU IMPARTEA SI CU NOI SAU CU ALTI FRATI SARACI

-A AVUT UN DAR DEOSEBIT DE DISCERNAMANT SPIRITUAL ,SAU DE DEOSEBIREA DUHURILOR.

-A AVUT SIRA SPINARII SI A AVUT CURAJUL SA CONFRUNTE PE CEI CARE SE NUMEAU CRESTINI SI CONTINUAU SA TRAIASCA IN PACAT ,SAU AVEAU O INVATATURA NESCRIPTURISTICA ,BINEINTELES PE CEI DIN ADUNARE SAU ANTURAJUL EI .

-SORA ELLA BORANESCU NU A OCOLIT NECAZURILE CI LE-A TRANSFORMAT IN OCAZII DE A-L SLAVII PE DOMNUL SI A DEPUNE MARTURIE DESPRE BUNATATEA SI INDURAREA DOMNULUI .

-S-A OCUPAT MULT DE MARTURISIREA DOMNULUI ISUS LA SUFLETE SI LA FOSTII EI COLEGI DE SERVICI SI ASA A FOST DATA AFARA DE LA SERVICI PENTRU CA NU LASA PE NIMENI NEEVANGHELIZAT, DAR A CONTINUAT CU TOATA FIINTA SI VIATA EI SERVICIUL IN SLUJBA DOMNULUI .

-A AJUTAT O VADUVA TANARA CU 6 COPILASI MICI ,S-AMUTAT LA DANSA SI AAJUTAT LA CRESTEREA SI INGRIJIREA COPIILOR SOREI RODICA CONSTANTINESCU CARE MERGEA IN ADUNAREA BAPTISTA DIN IULIU VALAORI

-SORA ELLA S-A OCUPAT DE CRESTEREA CELOR NASCUTI DEJA DIN NOU ,PE CARE DUMNEZEU I-A ADUS PE DRUMUL VIETII EI.

-A AVUT O VIZIUNE CLARA A BIBLIEI SI A POZITIEI POPORULUI EVREU CA UN CEAS IN PLANUL LUI DUMNEZEU SI A IUBIT POPORUL EVREU EA NEFIIND EVREICA.

-A DEPISTAT DEVREME DUHUL DE APOSTAZIE INFILTRAT IN ADUNARI SI A CONFRUNTAT CU MULT CURAJ PE CEI CARE CADEAU PRADA ACESTUI DUH,FIE DIN PREDICATORII RATACITI PE LA CATE VREUN AMVON ,ORI SURORI CARE ERAU INFLUENTATE DE MULTE INVATA TURI GRESITE VIZITAND ADUNARI RATACITE .

-A AVUT O INTELEGERE SI O VIZIUNE CLARA A TRUPULUI DOMNULUI ISUS –BISERICA LUI –TAINA ACEASTA ESTE MARE –

-A IUBIT LEGATURA FRATEASCA ,SI PE FRATI SI SURORI CU TOATA INIMA ,CASA EI FIIND DESCHISA PENTRU RUGACIUNE SI STUDIUL CUVANTULUI PENTRU CANTARI DE SLAVA SI MULTUMIRE.

-A IUBIT VENIREA DOMNULUI ISUS SI L-A ASTEPTAT CU DOR !

-SA NE RUGAM CA CAT MAI MULTI SA II URMEZE EXEMPLUL SI SA UMPLE GOLUL LASAT SI SUFLETELE CARE AU INTALNIT-O SA CUNOASCA ATINGEREA DIVINA!

DOMNUL SA FIE LAUDAT!

NUMELE LUI SA FIE GLORIFICAT PRIN MARTURIA DEVIATA A SOREI ELLA

FAPTELE EI O URMEAZA SI LA JUDECATA DE RASPLATIRE VOR FI MULTE COROANE CARE VOR FI ASEZATE LA PICOARELE DOMNULUI ISUS DIN PARTEA EI!

MARANATA!

PE CURAND IMPREUNA LA DOMNUL ISUS !

DACA CINEVA MAI ARE O MARTURIE DE DEPUS PENTRU SLAVA DOMNULUI ISUS SI NUMAI A LUI RUGAM SA CONTINUE ACEASTA POSTARE

Virginia Brasov

CETATEA DE SCAPARE.

Frumoasa marturie,avem nevoie astazi ca niciodata,de slujitori in Domnul care sa strige in crestinismul plin de apostazie pentru trezire din acest somn al nepasarii.M.M

March 3, 2012 at 8:10 pm | Reply Videscu Felicia

SI EU AM CUNOSCUT-O AM FOST INDEMNATA DE SORA VIRGINIA, SI AM INCEPUT S-O VIZITEZ SI SA AVEM PARTASIE TIMP DE 4 ANI MERGAND DES IN VIZITA, A FOST PENTRU MINE O MAMA SPIRITUALA, SI AMNADOUA MAI MULT DANSA AM LUCRAT CU STUDII SI CARTI PENTRU ZIDIREA TRUPULUI DOMNULUI ISUS.
ACUM STIU CA ESTE LA DOMNUL PE CARE L-A IUBIT MULT, ERA VIATA DANSII, SI MARTURIA LASATA I-MI ESTE DE FOLOS, PASTREZ O BOGATA AMINTIRE DESPRE DANSA SI I-MI AMINTESC PRIVIREA PLINA DE DRAGOSTE . DOREA MULT SA CONTRIBUIE LA CRESTEREA SPIRITUALA A CELOR CE-I INTRAU IN CASA, AMINTINDU-NE CA EXISTA UN PREMIU, SI SA ALERGAM CU STARUINTA.
DOMNUL SA FIE LAUDAT.!Felicia Videscu

Cristi Toma
cristi.toma2066@yahoo.com

am cunoscut-o acum 3 ani la un an dupa ce L-am primit pe DOMNUL.M-a iubit mult asa cum ii iubea pe toti care erau avizi dupa Cuvant.daca DOMNUL a vrut sa n-aiba copii naturali cred ca i-a pus deoparte o multime de copii spirituali,printre care ma numar si eu.Dupa un an imi explica apocalipsa,..a fost o fiica de DUMNEZEU cu adevarat nascuta din nou.ii multumesc DOMNULUI ca a facut sa ma intersectez cu dansa in aceasta calatorie terestra.de abia astept s-o re-ntalnesc!maranata!vino DOAMNE ISUSE!


Angela…salvata prin HAR
parereataconteaza1.wordpress.com
parereataconteaza1@yahoo.com

Cele mai frumoase flori ai ales….
si ganduri binecuvantate ti-a dat Domnul ….
slava LUI ….
Ce fericita e ea dar si noi care IL ASTEPTAM PE PREAIUBITUL INIMII NOASTRE …….No comments:

Post a Comment