MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, October 24, 2009

DRAGOSTEA LUI HRISTOS CARE INTRECE ORICE PRICEPERE

Dragostea lui Cristos care intrece orice pricepere

“Sa puteti pricepe, impreuna cu toti sfintii, care este larginea, lungimea, adancimea si inalltimea si sa cunoasteti dragostea lui Cristos, care intrece orice pricepere. (Efeseni 3:18-19).

Largimea spune despre mare capacitate de cuprindere a dragostei lui Cristos: ea ii cuprinde pe toti oamenii, fara distinctie, dar nu fara exceptie.

Lungimea spune despre intinderea in timp a dragostei lui Cristos: cei salvati prin Cristos sunt alesi inainte de intemeierea lumii si sunt in dragostea Lui. in timp si in vesniciie, inclusiv in vesniciile vesniciilor viitoare, caci mantuirea in Cristos este vesnica.

Adancimea spune despre fundul prapastiei pierzarii in care eram cufundati. unde ne-a gasit Mantuitorul Cristos si de unde ne-a ridicat prin harul lui Dumnezeu

Inaltimea spune despre locul inalt din care a tasinit iuburea divina, din inima Dumnezeului inaltat de-asupra cerurilor cerurilor, si despre susul suprem unde ne duce mantuirea prin Domnul Isus, in cerul Cristosului inaltat in glorie.

Serban Constantinescu http://heisable.wordpress.com/12 06 08 Postat pe http://groups.yahoo.com/group/Virtualfellowship/message/29

No comments:

Post a Comment