MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, October 24, 2009

DRAGOSTEA CALEA NESPUS MAI BUNA

Dragostea, Calea nespus mai buna

Dragostea este “calea nespus mai buna” pe care sunt chemati sa mearga toti crestinii adevarati, potrivit cu 1 Corinteni 12:31 si cu capitolul urmator, 1 Corinteni 13. Dragostea inseamna “sa urmam pilda lui Dumnezeu”, dupa exenplul Domnului Isus Cristos (Efeseni 5:1-2). Dragostea este vesmantul credinciosului caci la Coloseni 3:4 suntem chemati “sa ne imbracam cu dragostea”, Dragostea este liantul care ii uneste pe credinciosi (Coloseni 3:14) iar legatura facuta de dragoste este numita de Cuvant “legaturea desavarsirii”" (Coloseni 2:2 si Coloseni 3:14).

La Galateni 5:5 se spine ca “credinta luceaza prin dragoste”. Dragostea este demonstrarea credintei adevarate, Dragostea este mediul din care isi trage seva firea noua a credinciosului, si astfel credinciosul creste. Crestinii sunt inradacinati si au temelia pusa in dragoste (Efeseni 3:18). Dragostea face parte din roada Duhului Sfant dat de Dumnezeu fiecarui credincios (Gal.. 5:23). Dragostea reflcta in credincios esenta lui Dumnezeu, caci “Dumnezeu este Dragoste”.

Dragostea este parfumul cu care este imbibat crestinul in toata fiinta lui, in duhul lui, in gandirea si faptele lui - in tot ce este si face.

http://heisable.wordpress.com/

Serban Constantinescu-11 06 2008 Postat pe

http://groups.yahoo.com/group/Virtualfellowship/message/28

No comments:

Post a Comment