MARANATA !!!

MARANATA !!!

Monday, March 17, 2014

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN.SPARKS 17 Martie



 1970659_459569540836252_936600038_n

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN.SPARKS 17 Martie

DE LA :FERESTRE DESCHISE

17 Martie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Pentru aceștia suntem o mireasmă de la moarte spre moarte; pentru aceia suntem o mireasmă de la viață spre viață. Și cine este de ajuns pentru aceste lucruri? Căci noi nu stricămCuvântul lui Dumnezeu, cum fac cei mai mulți” (2 Cor. 2:16,17).

Domnul nu ne-a chemat să alcătuim biserici. Aceasta nu este treaba noastră. O, de ar recunoaște oamenii acest lucru înaintea lui Dumnezeu! Ce situație diferită ar exista astăzi dacă oamenii ar vedea acest lucru. Domnul este Cel care lărgește Biserica, Cel care guvernează creșterea ei. Ce trebuie să facem noi este să trăim acolo unde El ne-a așezat prin puterea învierii Lui. Dacă în mijlocul celorlalți, Domnul găsește doi copii ai Săi în care Viața Lui este îmbelșugată și curge fără obstacole, care trăiesc pe baza acelei Vieți și nu caută să adune pe alții în jurul lor, nu caută să adune pe alții de dragul acceptării de comun acord a unor adevăruri sau învățături, ci pur și simplu pentru a le mărturisi cine este Cristos și ce semnificație are El pentru ei, atunci El are o cale liberă!

Biserica nu crește pentru că voi mergeți într-un edificiu și nici dacă conduceți pe alții acolo, la strângerile voastre, instruindu-i după o listă întreagă despre cum merg lucrurile în biserica locală. Nu așa merg lucrurile! Creșterea are loc acolo unde există Viața! Și astfel, pentru a începe așa, Viața intră în sufletul cuiva, apoi după o vreme îndelungată sau scurtă de așteptare ea intră și în sufletul altcuiva. Creșterea are loc datorită Vieții. În felul acesta crește Biserica. Pentru creșterea Bisericii Sale, Domnul trebuie să aibă canale prin care să transmită Viața Sa, centre în care este depozitată Viața Sa. Cred că, dacă sunteți un centru în care Viața Lui este depozitată, mai devreme sau mai târziu se va întâmpla unul din cele două lucruri: fie Cristos va fi respins în mod complet și absolut, fie acolo va exista creștere, înmulțire. Există o putere extraordinară în această Viață, iar Viața Domnului fie ucide, fie învie. Totul depinde de atitudinea luată față de ea. El este pentru noi fie o mireasmă a Vieții spre Viață, fie o mireasmă a morții spre moarte. Lucrurile nu pot rămâne niciodată neutre. Domnul are nevoie de centre unde să-și depoziteze Viața.

Din: Domnul înviat și lucrurile care nu pot fi clătinate – Capitolul 11 Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

 1507167_288454667974206_1323469774_n

No comments:

Post a Comment