MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, March 7, 2014

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII T.AUSTIN SPARKS 6, Martie



421607_343490002361771_202818239762282_1062707_232718302_n

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN SPARKS  6 MARTIE

DE LA: FERESTRE DESCHISE

Subject: 6 Martie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Subject:6 Martie

Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci şi la foloasele altora. (Filipeni 2:4)

Într-un anume sens, grija pentru alții face parte din ce am spus deja: Ghedeon purta de grijă celorlalți. El era atent la ce se petrecea în jurul lui și a văzut că oamenii erau înfometați, că vrăjmașul căuta să fure și puțina hrană pe care o mai aveau, așa că el a făcut tot ce putea ca să ajute un popor subnutrit și slăbit care nu era în stare nici să ridice mâna pentru a se elibera. Noi toți trebuie să privim la ceilalți: ”Fiecare din voi să se uite nu la foloasele lui, ci şi la foloasele altora.” (Filipeni 2:4). Ghedeon nu era unul din acei introvertiți care se preocupă întotdeauna de situația lor. Și el putea la fel de bine să fie plin de compătimire și să se plângă că s-a implicat într-o asemenea situație nenorocită, dar în schimb, el a ales să se preocupe de necazurile altora și a fost gata să se roage și să acționeze în numele lor. Activitatea din teasc sugerează o povară și un efort ascuns, care biruiește vrăjmașul, chiar și într-un mod neînsemnat. Mai departe, Ghedeon arată ce inimă împovărată avea pentru bunăstarea oamenilor, căci el răspunde la afirmația: ”Dumnezeu este cu tine…”, printr-o întrebare cu privire la necazurile și nevoile poporului său. Grija lui cea mai mare nu era față de el însuși, ci față de faptul că activitățile și minunile de odinioară ale lui Dumnezeu din rândul poporului Său nu mai existau. Acestea erau atât de diferite față de teoria și de răspunsurile teologice ingenioase la împrejurările israeliților; era ca și când teascul era simbolic, iar Ghedeon era un om zdrobit, aflat în travaliul spiritual față de nevoile poporului înfrânt al lui D umnezeu.

Fie că un om este tânăr sau bătrân, el va fi folosit de Dumnezeu doar dacă poartă în inima lui acea povară. Nimeni nu va sluji Numelui și cinstei Domnului prin doctrine, prin interpretări abile ale Scripturii sau prin imagini mistice ale adevărurilor spirituale. Domnul nu va petrece timp căutând teoreticieni;El caută oameni care au inimi care sunt la fel de împovărate ca a lui Ghedeon, împovărate de o suferință lăuntrică față de starea nefericită a copiilor Lui.

Din: Dumnezeu are nevoie de Ghedeoni

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați:

http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

versete in imagini-pocainta

No comments:

Post a Comment