MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, March 29, 2014

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS .31 Martie


1381647_701456873249725_86191894_n527132_732321276790086_1736306711_n

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS .31 Martie

 FERESTRE DESCHISE

31 Martie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”
T. Austin-Sparks
Ferestre deschise
Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks
Şi părtăşia noastră este cu Fiul Său, Isus Cristos. (1 Ioan 1:3)
Daniel a refuzat să fie distras de la problema principală. El nici măcar nu s-a dus să se roage pentru poziția lui aflată în pericol. El avea decât un singur răspuns pentru vrăjmașii lui: de a continua să fie devotat voii lui Dumnezeu. Și noi trebuie să urmăm exemplul lui. Satan întotdeauna va încerca să ne distragă de la planul absolut al lui Dumnezeu. Dacă putem fi distrași cu probleme secundare, el întotdeauna ni le va scoate înainte. Poate sunt lucruri care ne provoacă, probleme care niciodată nu încetează să stârnească aversiunea și mânia noastră. Dacă începem să ne rugăm pentru aceste probleme prea mult, vom pierde adevărata chemare la rugăciunea absolută. Este adevărat că Efeseni 6 accentuează chemarea la lupta în rugăciune, dar aceasta se găsește la sfârșitul scrisorii dedicate viziunii primordiale a planului lui Dumnezeu în Fiul Său. Din acest motiv și nu din altul sau din motive personale, noi suntem chemați la lupta spirituală. Așadar, diavolul ne poate ține ocupați cu probleme secundare, care ne plac, poate lucruri bune, dar care ne distrag de la ce este principal. Omul Duhului refuză să fie distras. Asemenea lui Daniel, el merge hotărât înainte.
Viziunea lui Daniel era atât de mare încât a eclipsat și pe prietenii lui. Aici nu se menționează de Șadrac și de cei doi tovarăși ai lui. Nu știm unde erau. Poate se rugau în taină pentru el. Nu știm, dar știm că există vremuri când trebuie să mergem singuri cu Domnul. Aceasta nu este o contradicție a părtășiei spirituale. O astfel de părtășie poate fi sănătoasă și vitală dacă în toate lucrurile, Domnul Însuși este păstrat înaintea ochilor noștri. Și Darius era prietenul lui Daniel. De fapt, el a făcut ce a putut mai bine ca să-l ajute. Dar nu se menționează faptul că atunci când Daniel a aflat că porunca fusese semnată, el ar fi mers să-l caute pe Darius, să discute cu el problema și să îi ceară ajutorul. Nu, el a mers direct înaintea Domnului. Cu toată puterea lui aparentă, Darius s-a arătat neajutorat în această problemă. Daniel Îl cunoștea pe Domnul ca fiind ”mai presus de toți”. El nu ar fi rămas atât de liniștit dacă nu ar fi cunoscut umblarea constantă cu Domnul lui Atotputernic.
Din: Neclintit și neînfricat
 Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.
Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com
Pentru mai multe scrieri în limba română accesați:http://www.austin-sparks.net/romana/index.html
1979905_703860846342661_1870360442_o

No comments:

Post a Comment