MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, March 26, 2014

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS -27 Martie



1229962_591010247603851_1484707526_n


FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS -27Martie

 DE LA:FERESTRE DESCHISE

27Martie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Şi credinţa este o încredere neclintită în lucrurile nădăjduite, o puternică încredinţare despre lucrurile care nu se văd. (Evrei 11:1)

Daniel a fost neclintit în credința lui. Totuși, nu ar fi destul să ne gândim la credința lui doar la modul general sau că el era un om care în mod obișnuit se ruga pentru tot felul de lucruri. Putem înțelege natura statorniciei lui dacă ne dăm seama că el a rămas credincios doar viziunii clare, date de Dumnezeu. El înțelesese planul lui Dumnezeu cu privire la poporul Lui. Mai mult, el își ajustase viața după acea viziune, la fel și ferestrele deschise și rugăciunea ”de trei ori pe zi”. El știa ce voia și ce intenționa Dumnezeu și se predase pe deplin acelei viziuni pentru împlinirea ei. Ziua, noaptea, zile bune sau zile rele, el s-a menținut pe calea lui Dumnezeu și în voia Lui. Nu-i de mirare că gelozia și dușmănia omenească au fost folosite de Satan într-un efort hotărât de a-l reduce la tăcere! Dar el nu a putut fi redus la tăcere! El nu a putut fi forțat să-și închidă ferestrele. ”Ca și mai înainte”, el persista în credința lui; acum că necazul era în toi el a refuzat să fie dat de-o parte din înaintarea lui hotărâtă cu Dumnezeu. El avea o ”rutină” spirituală, un obicei sfânt, un plan în inima lui bine stabilit. Când necazul l-a adus în vâltoarea luptei, și documentul fusese semnat împotriva lui, el părea că nu observase nimic, ci într-un mod calm el a continuat veghea lui cu Domnul: ”cum făcea și mai înainte”.

Poate că ne dorim să fim acei oameni calmi, neclintiți, nemișcați în furtuni, imaginându-ne în mod greșit că aceste atribute țin de temperamentul lui Daniel. Dacă ar fi așa, este bine pentru noi să ne amintim ce fel de om era el. ”M-am înspăimântat şi am căzut cu faţa la pământ” (8:17); ”Eu, Daniel, am stat leşinat şi bolnav mai multe zile” (8:27); ”El mi-a zis: „Daniele, nu te teme de nimic!” (10:12). Acesta nu era un om de oțel, ci unul foarte mult asemenea nouă, cu toate temerile lăuntrice, timiditatea și tendința de a leșina. Totuși, el a fost neclintit. În mijlocul complotului pentru distrugerea lui, în ciuda presiunii extraordinare de panică sau de compromis, fără nici un semn de sforțare și într-o demnitate liniștită a credinței, el a mers mai departe cu Domnul. Așa trebuie să facem și noi. Poate ne va ajuta dacă încercăm să descoperim ceva din tainele lui Daniel.

Din: Neclintit și neînfricat

 

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați:www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați:http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

999404_565110816860461_1606927001_n

No comments:

Post a Comment