MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, March 1, 2014

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T. AUSTIN SPARKS 1 Martie


395478_234998499910550_100002012062954_554190_974140341_n

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T. AUSTIN SPARKS

1 Martie



DE LA :FERESTRE DESCHISE

Subject: 1 Martie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Priviți la Isus… (Evrei 12:2)

Acestea sunt alternative care se ridică din recunoașterea faptului că Dumnezeu are un punct de plecare fix pe care nu-l schimbă niciodată și de care nu Se depărtează. Pe de o parte, este nevoie să ajungem la punctul Lui de plecare. Cel mai bun timp de a ajunge acolo este chiar de la bun început; dar dacă din lipsă de cunoaștere, înțelegere sau învățătură adecvată am fost conduși spre lucruri fără a cunoaște punctul de plecare al lui Dumnezeu, atunci în credincioșia Lui față de El și față de noi – dar întotdeauna având în vedere interesele cele mai înalte și bogate – Dumnezeu ne va lua de mână și ne va duce înapoi pentru a deșira lucrurile, dacă Îi dăm voie. Pe de cealaltă parte, lipsa de bunăvoință și cedare, lasă cale liberă celeilalte alternative: o viață limitată pentru totdeauna, iar acest lucru nu l-a dorit niciodată Dumnezeu pentru noi. Punctul de plecare al plinătății cerești este golirea, dependența, neputința noastră. Domnul trebuie să ne aducă exact în acest loc. Dacă am plecat dintr-un punct în care nu suntem dependenți de El, nu suntem goliți de noi, nu am ajuns neputincioși, vom avea parte de o cale dureroasă de întoarcere la punctul de plecare al lui Dumnezeu. Dar acesta nu este doar un marș înapoi, căci chiar acel proces de golire este calea spre plinătate. Este doar o clarificare pentru noi a ceea ce era deja clar pentru El. Într-un cuvânt, este aducerea noastră în locul unde cunoaștem că toată plinătatea noastră se află în El.

Plinătatea noastră este în El, dar noi nu o apreciem niciodată, nu ne bucurăm de ea niciodată, nu profităm de ea niciodată, nu intrăm cu adevărat în ea într-un mod viu, până nu ajungem în acest loc unde suntem conștientizați că așa stau lucrurile și că fără ea arătăm groaznic. Este așa de ușor de spus că toată plinătatea este în El, de a privi plinătatea într-un mod obiectiv și de a cânta despre ea. Dar, o! de am ajunge să cunoaștem plinătatea într-un mod adânc și nemaipomenit! Am vedea atunci cât de inutili suntem noi în noi înșine și în prezența conștiinței adânci și pătrunzătoare ne-am da seama dintr-o dată de neputința noastră, ne-am da seama că în El se află toată plinătatea noastră. Nu trebuie să ne oprim la neputința noastră, la goliciunea din noi, nu trebuie să rămânem așa până la sfârșit, ci mai degrabă, acel punct ar trebui să fie locul de plecare, de unde să putem înainta. Descoperim că slăbiciunea și inutilitatea noastră reprezintă terenul care ne păstrează într-o stare de închinare și uimire.

Din: Punctul de plecare al lucrurilor Domnului

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați:
Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html
197140_488050991235485_328036225_n

No comments:

Post a Comment