MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, March 7, 2014

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN SPARKS 7 Martie


waterfallsww

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN SPARKS 7Martie

DE LA: FERESTRE DESCHISE

Subject: 7 Martie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”
T. Austin-Sparks
Ferestre deschise
Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Subject: 7 Martie

Să zidești un altar Domnului Dumnezeului tău. (Judecători 6:26)

Trebuie să mai observăm ce s-a întâmplat atunci când Ghedeon a distrus idolul casei tatălui său. Noi nu vom nimici niciodată pe Satan și împărăția lui, nu vom nimici niciodată ceea ce este reprezentat de tirania madianiților dacă, în taină, în culise, în noi există complicitate cu acea împărăție. În cazul nostru, problema nu se află în casa tatălui nostru, ci în inimile noastre. În inimile noastre pare să existe un lucru care reprezintă aliatul împărăției întunericului, un altar fals, care trebuie dărâmat pentru a face loc altarului lui Dumnezeu. Înainte ca Ghedeon să meargă la luptă și să salveze Israelul, să restaureze cinstea Numelui Domnului în mijlocul lor, ceva din viața lui trebuia tratat. El a dărâmat altarul tatălui său! Este adevărat că a acționat plin de teamă, căci el era un om lipsit de încrederea în sine și este adevărat că a acționat noaptea; dar cu toate acestea, fie noaptea, fie ziua, el a acționat și acest lucru a contat. Altarul și Numele! Este impresionant și semnificativ să vedem cât de des cele două sunt legate una de cealaltă în Scriptură. Punctul central al istoriei lui Ghedeon a fost acel altar. El simboliza o armonie și o legătură nouă între el și Dumnezeu. Acolo unde există un altar pentru Numele Domnului și acolo unde El găsește satisfacție deplină, acolo slava Domnului se va arăta și va exista pace: Iehova Shalom. Se pare că până în acel moment existase nesiguranță în Ghedeon, dar nu și după aceea. De atunci încolo, biruința era sigură!

Adesea, adevărata luptă se dă în inima omului care vrea să-l slujească pe Dumnezeu; este ca și când Domnul trebuie să Se lupte mai întâi cu el până ajunge să lupte prin el; când eul lui este predat și redus la tăcere prin puterea măreață a crucii, atunci El poate să-și conducă slujitorul pe câmpul de luptă și să-l folosească pentru cinstea Numelui Său. Războinicii lui Dumnezeu sunt aceia care prin cruce sunt aduși în locul unde se bucură de pacea lui Dumnezeu în inimile lor și atunci, prin puterea păcii, ei biruiesc împărăția întunericului. Aceștia sunt Ghedeonii de care Dumnezeu are atâta nevoia în zilele noastre.

Din: Dumnezeu are nevoie de Ghedeoni

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

front

No comments:

Post a Comment