MARANATA !!!

MARANATA !!!

Sunday, March 23, 2014

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTN SPARKS. 25 Martie


1173741_571449466226596_571603224_n

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTN SPARKS. 25 Martie

DE LA :FERESTRE DESCHISE

25 Martie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Când a aflat Daniel că s-a iscălit porunca, a intrat în casa lui, unde ferestrele odăii de sus erau deschise înspre Ierusalim, şi de trei ori pe zi îngenunchea, se ruga şi lăuda pe Dumnezeul lui, cum făcea şi mai înainte. (Daniel 6:10)

Există ceva extraordinar de impresionant în privința acestui om care era asaltat și atacat din orice parte, aparent copleșit și care totuși, persista în credință liniștit și demn, mergând mai departe cu Dumnezeul lui, neclintit și neînfricat.

Necazurile lui Daniel se trăgeau din faptul că el fusese ales pentru avansare. ”Și împăratul se gândea să-l pună peste toată împărăţia.” (v.3). Existau doi oameni egali lui și foarte mulți satrapi sub stăpânirea lui. Toți aceștia au reacționat violent la decizia cu privire la promovarea lui, atât de violent încât au uneltit să-l nimicească. La început, ei au avut mare succes. Părea improbabil sau de-a dreptul imposibil ca Daniel să obțină vreodată supremația planificată pentru el. Totuși, el a primit-o! Complotul celor răi a eșuat! Slujitorul lui Dumnezeu a fost eliberat și a fost pus peste împărăție. Mijloacele prin care el a fost avansat păreau foarte ciudate.Totuși, ele sunt în deplină armonie cu tot ce ne învață Cuvântul despre progresul spiritual. În special, experiența lui Daniel este în acord cu ce vedem în cazul Domnului Isus: calea spre tron trece prin moarte și înviere.

Din: Neclintit și neînfricat

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați:www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

1005632_562613467110196_375598211_n

No comments:

Post a Comment