MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, March 25, 2014

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS -26 Martie

10006342_668182913219917_1770128081_n

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS -26 Martie

 DE LA:FERESTRE DESCHISE

26 Martie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

”…Cum făcea şi mai înainte.” (Daniel 6:10)

Groapa leilor era un fel de mormânt. Daniel nu a fost cruțat de mormânt; el a trebuit să ajungă chiar în adâncul lui. De atunci încolo, prin acea coborâre în mormânt, el a fost omul lui Dumnezeu, el a rămas credincios Dumnezeului său, nu a pierdut nimic și a avut numai de câștigat. Rivalii lui au mers în același mormânt, dar au rămas acolo. La sfârșitul capitolului nu mai găsim menționarea dregătorilor și căpeteniilor. Ei nu au putut trece de testul mormântului. Daniel, dimpotrivă, a primit conducerea peste toată împărăția, fără nici un efort sau planificare personală, ci pur și simplu datorită menținerii atitudinii de credință în Dumnezeu. Lecția aceasta este pentru noi. Noi, de asemenea, în harul Său măreț, am fost însemnați pentru avansare, am fost aleși pentru tron. Aceasta ne explică nouă, la fel și lui Daniel, amărăciunea deosebită a luptei în care suntem adesea implicați. La orizont se află chestiuni importante; trebuie să știm cum să ne comportăm în mijlocul situațiilor, trebuie să cunoaștem care este secretul ce îi va permite Domnului să împlinească planul Său în viața noastră așa cum a făcut și în cazul lui Daniel.

Vedem că el a izbutit complet și doar datorită terenului spiritual. Înțelepciunea lui, poziția lui pământească, influența pe care o avea în rândul oamenilor, experiența lui, prietenii lui, toate acestea nu i-au folosit la nimic. Atunci când ei se grăbeau să-l arunce în groapa cu lei, trebuie să fi fost o imagine a neputinței totale. Nu putea spune nimic, nu putea face nimic! El nu a încercat să se lupte cu leii; nu i-ar fi folosit la nimic. În lupta spirituală, în care ne aflăm și noi, nici o altă putere nu ne este de folos decât puterea spirituală. În spatele neajutorării lui aparente, Daniel avea o poziție cu Dumnezeu. Cheia ieșirii lui din luptă printr-o asemenea biruință se găsește în versetul care vorbește despre rugăciunea lui, în special în ultimele cuvinte: ”cum făcea și mai înainte”.

Din: Neclintit și neînfricat

 Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați:http://www.austin-sparks.net/romana/index.htlm

1012373_561162977255245_340492371_n

No comments:

Post a Comment