MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, March 18, 2014

FERESTRE DESCHISE- MEDITATII T.AUSTIN SPARKS 18 Martie

3682_341749005911605_1520258214_n

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSTIN SPARKS 18 Martie

DE LA:FERESTRE DESCHISE

18 Martie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Încredeţi-vă în Domnul Dumnezeul vostru. (2 Cronici 20:20)

Ascultați ce spune Iosafat mai târziu: ”Ascultaţi-mă, Iuda şi locuitorii Ierusalimului! Încredeţi-vă în Domnul Dumnezeul vostru, şi veţi fi întăriţi; încredeţi-vă în prorocii Lui, şi veţi izbuti.” Nu înseamnă aceasta Ehud? ”Încredeţi-vă în Domnul Dumnezeul vostru”, scăpați de toate îndoielile voastre, de nesiguranța voastră; scăpați de dezbinarea din inima voastră; scăpați de întrebări; rămâneți fermi în Dumnezeul vostru, ”și veți fi întăriți”. Observați mesajul pentru inimile noastre. Dacă în viața noastră a pătruns limitarea, frânarea, înfrângerea și abaterea de la gândul Domnului, iar forțele împotriva noastră au obstrucționat calea de scăpare, au asediat viața noastră, astfel că ne simțim incapabili de a merge mai departe, ce ni se spune despre calea de scăpare? Primul lucru este credința care se bizuie pe tăria lui Dumnezeu. Cel de-al doilea este ajungerea în locul unde am scăpat de toate întrebările noastre față de legătura noastră cu Domnul, de rămânerea noastră în El, de acceptarea noastră; locul unde scăpăm de toată dezbinarea sufletului și rămânem tari prin credința în Fiul care Se află la dreapta Tatălui. Apoi, pe acel teren al siguranței credinței în Domnul, a credincioșiei lui Dumnezeu, a siguranța voii Lui pentru ființa noastră, pe terenul biruinței, ridicăm Cuvântul lui Dumnezeu strâns legat de viețile noastre pentru a nimici forțele care ne împresoară, care ne asediază.

Ne aducem aminte cum vrăjmașul a încercat acest lucru chiar și cu Martin Luther. El a încercat să-i dezbine sufletul în privința acceptării lui de Dumnezeu, aducându-i înainte stângăcia lui; adică, inutilitatea, neputința lui, iar diavolul a căutat să-i scrie păcatele pe frunte ca și o acuzație împotriva lui. Martin Luter spunea că s-a simțit distrus, cufundat și pierzând încrederea și credința, până când și-a amintit cuvântul Domnului. Atunci el s-a agățat de Cuvântul lui Dumnezeu, s-a ridicat și a doborât vrăjmașul spunându-i: Da, tot ce mi-ai spus este adevărat, dar ai uitat un lucru: ”Sângele lui Isus Cristos, Fiul lui Dumnezeu, mă curățește de orice păcat”. Diavolul l-a părăsit și Luther a ieșit din luptă biruitor. Aceasta este o ilustrație simplă, bine cunoscută a acestui lucru. Dacă vrăjmașul ne poate dezbina sufletul prin îndoială, întrebări sau nesiguranță suntem un popor legat și înfrânt; dar ocupându-ne locul de drept: Cristos viața noastră, Cristos neprihănirea noastră, Cristos rămânerea noastră, Cristos totul, și refuzând această dezbinare a sufletului, putem lua Cuvântul lui Dumnezeu și putem să-l folosim împotriva forțelor rele și să găsim astfel modalitatea de scăpare. Toată problema se rezolvă printr-o rămânere puternică pe terenul unirii noastre sigure cu Dumnezeu în Cristos și refuzarea oricărei dezbinări a inimii. Dacă vrăjmașul ar fi avut succes în privința noastră, puțini am fi aici unde suntem astăzi. Vrăjmașul poate crea un mediu întunecos, dens, gros așa încât să ne facă să credem că cerul este închis și că iadul ne înconjoară. Apoi, imediat, el vă va spune că Domnul are o dispută cu voi, că Domnul v-a lăsat în seama planurilor voastre și că El nu mai este cu voi. Diavolul este întotdeauna acuzatorul fraților. Cum vom scăpa? Dacă vom ceda, acela este sfârșitul înaintării noastre, sfârșitul biruinței noastre, sfârșitul creșterii noastre spirituale. Cum vom birui? Fiind uniți în inimă cu mărturia lui Dumnezeu referitoare la Fiul Său, stând pe acel teren și folosind Cuvântul lui Dumnezeu: ”Este scris...”. După ce Domnul Isus a rostit acele cuvinte, diavolul l-a părăsit. Când Ehud a biruit, țara a avut pace timp de patruzeci de ani. Ar fi putut fi mult mai mult dacă poporul nu ar fi păcătuit. Dacă stăm pe terenul Lui, acolo există odihnă, pace și biruință. Domnul să vorbească acest cuvânt în inimile noastre.

Din: Restaurarea din ziua eșecului

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

376871_341702395922623_1452409023_n

No comments:

Post a Comment