MARANATA !!!

MARANATA !!!

Sunday, March 23, 2014

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS -24 Martie

1959979_692966097432136_1375168377_n

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS -24 Martie

DE LA:FERESTRE DESCHISE
24 Martie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”
T. Austin-Sparks
Ferestre deschise
Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Duhul Domnului a fost peste el. El a ajuns judecător în Israel şi a pornit la război. (Judecători 3:10)

Nu trebuie să acceptăm situația noastră ca și criteriul final. Amintiți-vă că Dumnezeu ne cheamă prin credință la plinătatea Lui și pentru a ajunge acolo trebuie să ne ridicăm și să apucăm puterea Lui. Domnul are nevoie, chiar de la început, de bărbați și femei care, deși sunt slabi în ei înșiși, complet nevrednici și nefolositori, sunt puternici în duhul, nu se prăbușesc în lăuntrul lor, refuză lăuntric să capituleze în fața situațiilor pe care vrăjmașul le ridică dinăuntru sau dinafară sau în fața stărilor lăuntrice omenești. Aceste lucruri nu trebuie să stăpânească, căci ele sunt contrare lui Cristos. Stările noastre omenești sunt contrare lui Cristos și ele vor lucra împotriva Lui. Fie că sunt fizice, morale sau de altă natură, ele se vor împotrivi lui Cristos și ne vor limita ținându-ne în robie. Trebuie să apucăm puterea Lui prin credință și să ne-o însușim, biruind situațiile care le descoperim în noi și care ne țin legați. Există două lucruri despre Otniel: el a judecat Israelul și a plecat la război. El a stabilit costul, iar apoi a mers să-l înfrunte pe vrăjmaș. Acea judecată, percepție și discernământ l-au ajutat în privința atitudinii luate. Ochii inimii lui erau iluminați, el a văzut că nu putea ceda într-o asemenea împrejurare care se împotrivea gândului Domnului, era o stare pe care Domnul nu o accepta.

Întrebați-vă pe voi înșivă dacă starea voastră este ceea ce vrea Domnul de la voi sau dacă Domnul nu v-a descoperit și altceva. Lăsați ca acest lucru să hotărască. Vrea Domnul ca noi să fim săraci, să ne târâm, să fim bătuți și hărțuiți de forțele vrăjmașe, de aspectele omenești și de situațiile firești, așa încât tot timpul să ne aflăm la mila acestor lucruri, în robie, incapabili să ne eliberăm sufletele? Răspunsul nu este departe. Acela nu este gândul Domnului pentru voi și pentru mine. Domnul ne-a chemat la libertate, la biruință și la plinătate. Otniel a judecat. Cel care este spiritual judecă toate lucrurile. El știe ce vrea și ce nu vrea Domnul și vede situația printr-un duh clar de judecată. Otniel a plecat la război. Există foarte mulți oameni care cred că au atâta discernământ spiritual, încât înțeleg diferența. Îți pot spune diferența dintre convertire și nașterea din nou și toate aceste diferențe fine, dar nu sunt buni de luptă. Domnul nu vrea ca noi să vorbim despre deosebiri, discernăminte sau diferențe fine. Domnul vrea ca noi, văzând lucrurile din punct de vedere spiritual, să ieșim la luptă și astfel să apucăm puterea Lui în ciuda neputințelor noastre, situațiilor noastre și orice altceva. Trebuie să ne prindem de Leul lui Dumnezeu, care reprezintă puterea din Isus Cristos. Domnul să ne facă puternici și să ne dea credință ca să apucăm puterea Lui.

Din: Credința care atinge puterea Lui

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați:www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați:http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

1787_692337164161696_1602566259_n

No comments:

Post a Comment