MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, January 22, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII DE T. AUSTIN SPARKS

Subject: 22 ianuarie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks


El ne-a pus să şedem împreună în locurile cereşti, în Cristos Isus. (Efeseni 2:6).

Biserica este chemată să trăiască în locurile cerești în Cristos Isus. Acesta este un alt fel de a spune că viața aceasta trebuie să fie o înălțare spirituală – o ascensiune spirituală – în vreme ce Domnul, Arhitectul caută să ne învețe în fiecare zi cum să tratăm și cum să ne menținem ascensiunea; există multe prilejuri în fiecare zi de a învăța această lecție. De o sută de ori într-o zi putem să ne scufundăm într-atâtea lucruri dacă renunțăm la poziția cerească, dacă luăm lucrurile așa cum sunt ele, dacă spunem: ”O, ei bine, iată ce lucru mi-a mai intersectat calea și azi!” sau ”Ia te uită și la această situație!” și am rămâne acolo. Este foarte ușor să fim doborâți, dar Domnul ne cheamă zi de zi, mereu și mereu în cursul fiecărei zile să refuzăm să fim doborâți. El ne îndeamnă să ne ținem strâns de El – de Duhul Lui – să fim întăriți cu putere în omul din lăuntru, așa încât să nu cădem, ci să ne menținem ascensiunea spirituală. Aceasta înseamnă înălțarea Bisericii, a tuturor membrilor ei.

Domnul este foarte gelos pentru latura cerească a lucrurilor, dar, o, cum caută vrăjmașul – prin intermediul activităților lumești – să dea năvală asupra timpului nostru pentru lucrurile Domnului. Vrăjmașul este mult prea dornic să lege într-atât oamenii cu probleme încât ei să nu mai aibă timp sau putere pentru a medita la lucrurile cerești. Orice om de afaceri vă va spune - și presupun că oricine vă poate spune acest lucru, cu excepția celor care stau degeaba – că responsabilitățile sunt atât de presante, încât a-ți face timp pentru lucrurile cerești este doar o chestiune ce necesită un efort suprem. Cum vor fi înfrânte aceste forțe care și-au câștigat poziția motivând lipsa de spiritualitate și lipsa caracterului ceresc al Bisericii? Cum va fi nimicit diavolul? Cu siguranță că doar printr-o Biserică cerească, printr-o Bisrică care a fost complet separată de această lume, de toate căile și metodele ei, care este unită într-un duh, care este o forță spirituală măreață sub călăuzirea Duhului Sfânt. Dacă acest lucru se aplică în general, el se aplică și individual. Pentru a avea putere spirituală asupra oricărui teren al vrăjmașului, aceasta necesită detașare spirituală de lume, o umblare apropiată cu Dumnezeu și o viață cerească – o viață care se trăiește cu Cristos în locurile cerești. Domnul să pună pe inimile noastre, de dragul puterii spirituale pentru slava Sa, importanța extraordinară a părtășiei cerești cu El de zi cu zi.

Din: Biserica – cetatea cerească

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment