MARANATA !!!

MARANATA !!!

Wednesday, April 27, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS-25 Aprilie

25 Aprilie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Acum, dar, nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Cristos Isus, care nu trăiesc după îndemnurile firii pământeşti, ci după îndemnurile Duhului. În adevăr, legea Duhului de viaţă în Cristos Isus m-a izbăvit de legea păcatului şi a morţii. (Romani 8:1,2)

Cu cât înaintează cineva în vârstă și cu cât se gândește mai mult la lucruri, cu atât mai sigur ajunge să fie în privința aceasta: chestiunea supremă care guvernează toate lucrurile între Dumnezeu și om este viața. Scriptura ne spune că viața este o lege, apoi ne mai spune că acea viață se află în mâinile Duhului Sfânt: ”legea Duhului de viață...” O lege este un principiu ferm și bine stabilit. Semnul lucrurilor lui Dumnezeu, Duhul Sfânt, este viața. Dacă ceva este din Dumnezeu, Duhul Sfânt, acel lucru va trăi; caracteristica lui principală va fi viața. Aceasta este o lege, un principiu fix. Ceea ce este asemenea lui Dumnezeu trăiește, are însăși viața lui Dumnezeu, adică, ca și principiu, are o regulă după care se ghidează. Viața este principiul după care sunt călăuziți copiii lui Dumnezeu.

Dar mai există un alt lucru pe care trebuie să-l observăm de la început. Viața ca și principiu fix, viața se află în Cristos Isus: ”Legea Duhului de viață în Cristos Isus”. În privința acestui lucru, Scriptura este mai mult decât insistentă: tot ce este din Dumnezeu se găsește în Isus Cristos și după cum semnul lucrurilor lui Dumnezeu este viața, tot așa viața se găsește în Cristos Isus și numai în El.

Din: Adam și legea vieții

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment