MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, April 23, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII-T .AUSTIN SPARKS-23 Aprilie

23 Aprilie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Și-a golit sufletul până la moarte.” (Isaia 53:12)

Priviți la Miel și astăzi și mâine și poimâine!

Atât de mulți creștini s-au oprit la prima zi. Ei au privit la Miel, la purtătorul lor de păcate și s-au bucurat, așa cum și trebuie să ne bucurăm de El, căci El este Cel care ne-a purtat păcatele. Dar noi ne-am oprit având în vedere doar acest aspect al iertării păcatelor; și astăzi și mâine și poimâine și toate zilele care urmează păstrăm în fața ochilor doar prima zi, uitând că trebuie să privim la Miel în fiecare zi, în toate aspectele practice ale vieții. Aceasta pretinde, ca de foarte multe ori voi și eu să ne retragem de pe scenă, aceasta însemnând prea mult pentru firea noastră pământească și să petrecem timp cu Domnul singuri și să câștigăm biruința: biruința asupra sufletelor noastre, biruința asupra impulsurilor noastre, biruința asupra provocărilor. Va trebui să ne luptăm această luptă, să ieșim biruitori și să ieșim din luptă având Duhul Mielului, lăsând în mâinile Domnului problemele, ca El să le dea răspuns la vremea hotărâtă de El. Aceasta înseamnă a-L urma pe Miel! Mielul S-a retras de nenumărate ori pentru a fi cu Tatăl datorită situațiilor, datorită celor cu care se confrunta. El S-a luptat până la capăt. El a mers puțin mai departe. Apoi a mers puţin mai înainte, S-a aruncat la pământ şi Se ruga ca, dacă este cu putinţă, să treacă de la El ceasul acela. El zicea: „Ava – adică: Tată – Ţie toate lucrurile Îţi sunt cu putinţă; depărtează de la Mine paharul acesta! Totuşi, facă-se nu ce voiesc Eu, ci ce voieşti Tu.” (Marcu 14:35-36). Prețul a fost foarte mare. El S-a luptat până la sfârșit și a ieșit senin din luptă, cu o seninătate uimitoare, care a rezultat din lupta tainică pe care a dus-o cu propriul Lui suflet. ”Și-a golit sufletul până la moarte” (Is. 53:12).

Din: Calea Mielului

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment