MARANATA !!!

MARANATA !!!

Thursday, April 7, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTIN. SPARKS -7 Aprilie

7 Aprilie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Vom fi una cu El şi printr-o înviere asemănătoare cu a Lui. (Romani 6:5)

Diavolul pare mai degrabă limitat în abilitatea lui de a prevedea eliberarea adusă de Dumnezeu. El crede – și într-adevăr pare să aibă dreptate – că poate pune la cale situații în care există doar două alternative; așa s-a întâmplat și în cazul celor cei trei tineri aruncați în cuptorul încins, la fel s-a întâmplat și cu Daniel, și pe vremea Lui, așa s-a întâmplat și în cazul Domnului nostru binecuvântat. Slujitorul Domnului se confrunta cu două alternative: fie să renunțe la viziune, fie să fie nimicit. Și punând la cale, asemenea jucătorilor diabolici de șah, o situație în care există doar două posibilități de mutare, Satan așteaptă. În fiecare caz, el iese câștigător. Dacă cei trei tineri ar fi evitat cuptorul încins cu prețul lepădării de Domnul, diavolului nu i-ar fi păsat de eliberarea lor – ei se lepădaseră de Domnul, interesul spiritual fusese stricat. Dacă voia, Daniel se putea salva din groapa leilor, putea să-și închidă ferestrele, putea să renunțe la poziția absolută prin abandonarea descoperirii cerești; el putea – și vai ce mulți o fac! - să evite groapa cu lei. Putea evita totul, iar Satan ar fi câștigat în fiecare caz; aceasta este ingeniozitatea diabolică. Aceea este strâmtorare. În fiecare caz, putem renunța la poziția absolută față de ceea ce Domnul ne-a arătat sau Satan ne va frânge, el va distruge rodnicia noastră, ne va ruina viețile. Așadar, trebuie să luăm în calcul cele două alternative.

Dar din fericire, diavolul poate fi limitat. De fapt, nu sunt doar două alternative, există și cea de-a treia. Cei trei tineri au dovedit-o, la fel și Daniel. În cazul Domnului nostru și în limbaj nou-testamental, aceasta se numește Înviere. Acesta este cuvântul folosit pentru ”eliberarea” lui Daniel.

Din: ”Ferestrele deschise înspre Ierusalim”

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment