MARANATA !!!

MARANATA !!!

Monday, April 18, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS 18 Aprilie

18 Aprilie
La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Lucrurile care se văd sunt trecătoare; dar lucrurile care nu se văd sunt veșnice. (2 Corinteni 4:18)

Dar care a fost rezultatul acestei pierderi, acestei opriri prea devreme? Rezultatul a fost pierderea viziunii. Ei văzuseră doar lucrurile care se puteau vedea și au pierdut din vedere planul veșnic al lui Dumnezeu. Ei au pierdut din vedere ceea ce Pavel numește ”prețul chemării cerești” (Filipeni 3:14). Aceasta pare o contradicție, dar ei pierduseră din vedere lucrurile care nu se văd! Poate spuneți: ”Ce vrei să spui? E un nonsens! Cum poți vedea lucrurile care nu se văd?” Pavel spune: ”Lucrurile care se văd sunt trecătoare; dar lucrurile care nu se văd sunt veșnice” (2 Cor. 4:18). Ei pierduseră din vedere lucrurile care sunt veșnice pentru că priviseră prea mult la lucrurile care se vedeau. Ei pierduseră viziunea cerească pentru că se mulțumiseră prea repede. Totul bine și frumos până la un punct, dar ce era bun devenise vrăjmașul a ce urma să fie cel mai bun. Așadar, primul lucru care s-a întâmplat, a fost pierderea viziunii cerești. Acest lucru lucrează în ambele moduri. Dacă pierdem viziunea cerească ne vom opri prea repede. Dacă ne oprim prea repede, vom pierde viziunea cerească. Și ce vrem să spunem prin oprirea prea repede? Iată ce: am pierdut duhul de luptător. În această carte a Judecătorilor, filistenii au recurs la o strategie foarte subtilă: ei au luat toate armele de război din Israel, tot ce lăsaseră era doar o pilă de ascuțit instrumentele lor de agricultură, așa încât fiecare fermier din Israel trebuia să meargă la fierar pentru a-și ascuți instrumentele de la ferma lui. Toate instrumentele ascuțite fuseseră luate și duhul războiului fusese subminat.

Filistenii făcuseră imposibil pentru Israel să lupte și știți câte se spun despre filisteni! Strategia acestui vrăjmaș mare al moștenirii este de a înlătura duhul de luptător din noi. O, ce multe pagube au produs filistenii creștinilor! Cum stăm cu viața noastră de rugăciune? A fost o vreme când eram mari luptători în rugăciune. Luptam luptele Domnului în rugăciune. Cum stăm cu strângerile noastre de rugăciune? Unde găsiți strângeri de rugăciune care luptă războiul spiritual? Da, noi cerem Domnului o sută și unu de lucruri, dar nu ne luptăm până obținem biruința într-o situație. Există viață în cineva, dar este atât de legată; există vreun slujitor al Domnului care are o perioadă grea și sunt mulți alții chemați la luptă; dar unde sunt grupurile de rugăciune care iau aceste probleme și nu renunță până nu se rezolvă? Duhul de luptător a ieșit din atâția din Biserică. Aceasta este o strategie isteață a diavolului! Pierdeți duhul luptei spirituale și vă veți opri înainte de a termina lucrarea.

Din: Tragedia slujbei neterminate

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment