MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, April 9, 2011

FERESTRE DESCHISE -MEDITATII -T.AUSTIN SPARKS -9 Aprilie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Oamenii să se teamă şi să se înfricoşeze de Dumnezeul lui Daniel. (Daniel 6:26)

Vedeți ce s-a întâmplat ca rezultat al acestui lucru. Când suntem credincioși Domnului întotdeauna există câștig spiritual. Daniel auzise toate amenințările lor, știa ce avea să se întâmple, prevăzuse tot și în liniște, a mers mai departe cu Domnul. Asta este tot ce a făcut Daniel, dar observați efectele extraordinare. Această experiență a lui a fost o mare biruință. El nu s-a răzbunat pe oameni! Trebuie să simțim că există o anumită satisfacție spirituală la finalul povestirii: cei care complotaseră împotriva lui Daniel au fost aruncați ei înșiși în groapa leilor; iar lecția spirituală este la fel de adevărată. Credincioșia tăcută a lui Daniel și eliberarea lui nu erau lucruri în ele însele, ci ele au condus la înfrângerea vrăjmașilor Domnului. A fost o mare izbândă! Și întotdeauna este astfel! Daniel nu s-a luptat, nici nu s-a împotrivit. El nu a făcut nimic împotriva vrăjmașilor săi; el și-a păstrat ferestrele deschise înspre Ierusalim. Atâta vreme cât a făcut lucrul acesta, Dumnezeu era perfect în stare să Se ocupe de vrăjmașii lui Daniel. Fie ca odihna, tăcerea, demnitatea liniștită a acestei siguranțe să ne inunde inimile. Darius încerca să pună la punct vrăjmașii și nu a putut; Daniel se ținea strâns de Domnul, iar statornicia lui a însemnat nimicirea tuturor vrăjmașilor lui.

A doua trăsătură care iese în evidență din această istorisire este mărturia extraordinară pentru Domnul care a fost întărită din cauza lui Daniel. Cartea lui Daniel cuprinde un număr de titluri pe care le poartă Dumnezeu care sunt foarte izbitoare, iar unele sunt de-a dreptul minunate. El este ”Dumnezeul Cel Viu”; El este ”Dumnezeul cerului”; El este ”Cel Bătrân de zile” și așa mai departe. Dar când ajungeți la capitolul 6:26, acolo El este ”Dumnezeul lui Daniel”. În întreaga listă de lucruri slăvite, iată ce titlu: ”Dumnezeul lui Daniel”! Ce mărturie! Nu că Daniel ar fi fost cineva, ci ceea ce a făcut pe împărat și pe toți ceilalți să se minuneze a fost: ”Ce Dumnezeu are Daniel!” Fie ca numele celor ce biruiesc să aducă multe titluri Domnului, cu numele meu și al vostru în locul numelui lui Daniel! Noi nu suntem importanți, nici Daniel nu era important în ochii lui. Ferestrele noastre deschise înspre Ierusalim, înaintarea noastră cu Domnul înseamnă groapa cu lei; dar noi înaintăm cu Domnul și la final, ieșim din groapa leilor, iar acolo există atâta biruință, există o mărturie întemeiată pe pământ care nu a existat niciodată, o mărturie pentru măreția slavei lui Dumnezeu. ”Dumnezeul lui Daniel”! Domnul să facă ca acest lucru să fie adevărat și în cazul nostru!

Din: ”Ferestrele deschise înspre Ierusalim”

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment