MARANATA !!!

MARANATA !!!

Friday, August 21, 2009

30 Zile de Rugaciune pentru Lumea Musulmana

30 Zile de Rugaciune pentru Lumea Musulmana 2009 (30-Days of Prayer for the Muslim World 2009)

Posted on by Vio Pop

http://stiricrestine.ro

Quantcast

22 august – 20 septembrie 2009

Vino!… impreuna cu milioanele de crestini din lumea intreaga care au participat in aceasta cursa internationala de rugaciune cu accent pe lumea musulmana.

30 – days International produce binecunoscutul ghid de rugaciune: “30- zile de rugaciune pentru lumea musulmana”, care coincide cu Ramadanul anual.

Istoria, inregistrari si fapte interesante despre cum miscarea 30-Days International prayer a inceput cu o intalnire in Orientul Mijlociu. Astazi, 30-Days Muslim World Prayer Guide, este facut in mai mult de 42 de limbi annual, si distribuit din mai mult de 32 de oficii regionale.

Cum am inceput?
Imagineaza-ti o intalnire de rugaciune cu doar o mana de oameni. Imagineaza-ti aceeasi intalnire de rugaciune, cativa ani mai tarziu, care acum include milioane de oameni rugandu-se pentru lumea musulmana.
30-Days of Prayer for the Muslim World este aceasta intalnire de rugaciune. Acesta chemare la post si rugaciune pentru lumea musulmana au primit-o un grup de lideri crestini, care se rugau pentru lumea islamica, in timpul unei intalniri in Orientul Mijlociu, in Aprilie 1992. Dumnezeu le-a pus acestor oameni in inima dorinta de a chema cat mai multi crestini la rugaciune pentru lumea musulmana.

Perspectiva Globala
Astazi acest eveniment atrage crestii din lumea intreaga, la o intalnire de rugaciune globala, unita. The 30-Days of Prayer for the Muslim World prayer guide este facut in mai mult de 42 de limbi annual, si distribuit din mai mult de 32 de oficii regionale. Milioane de crestini, s-au unit la rugaciune, dincolo de dominatiune, limba sau cultura, pentru a se ruga pentru lumea musulmana. A rezultat un val de misiuni de mobilizare şi de conştientizarecare care au loc pe tot globul.

Cautarea…
De pe fiecare continent, reprezentand o multitudine de limbi, mai mult de 100 de personae lucreaza impreuna pentru a aduna informatii, statistici, povestiri si fotografii pentru 30-Days Muslim World Prayer Guide. Cei mai multi dintre cei care contribuie la aceasta sunt lucratori in zone neatinse cu evanghelia. Din indepartatele oaze desertice, pana in aglomeratele centre urbane, fiecare persoana contribuie intr-un mod unic la nevoile celor in jurul carora traiesc sau lucreaza. Ei nu sunt, cu siguranta, niste carturari, care au o intelegere distanta a ceea ce inseamna lumea musulmana, ci mai degraba un grup de oameni cu dragoste pentru cei pe care ii servesc.

Ramadan
Acest eveniment de rugaciune este planificat sa coincida cu luna Islamica Ramadan, pentru ca noi, Trupul lui Hristos, sa primim inima lui Dumnezeu pentru lumea musulmana. Ne rugam pentru o mai mare breakthroughs pentru Evanghelie printre musulmani, o creştere a angajamentului de a rugăciunea al creştinilor, şi pentru mai multi misionari să fie pusi la locul de muncă în mijlocul musulmanilor.

Ne asteptam ca multi oameni vor vrea sa isi demonstreze angajamentul lor de a se ruga pentru musulmani, postind poate o masa, sau o perioada mai lunga, dar nu sugeram ca ar trebui sa respecte Ramadan-ul in modul in care musulmanii o fac. A te ruga pentru musulmani, in timpul Ramadan-ului este foarte diferit de a observa luna sfanta musulmana, in sine. Dorinta noastra este de a vedea raspandirea Evangheliei in intreaga lume musulmana, si pregatirea Bisericii Crestine din intreaga lume, pentru o mutare printer musulmani. Desi se fac toate eforturile pentru a asigura acurateţea fiecare articol, erori minore, de obicei, de ortografie şi gramatică, apar de multe ori, prin alunecare. Vă mulţumim pentru har şi iertare.

Scopul
Scopul acestui ghid de rugaciune nu este de a fi inteles, ci de a motiva si inspira cititorul la rugaciune.
Fiecare articol al ghidului de rugaciune contine sufficient continut pentru a oferi o scurta prezentare si o evidentiere a nevoilor curente. Timpul si spatial nu sunt suficiente pentru a oferi fiecare informative cu privire la un anumit domeniu, dar va incurajam puternic sa cautati informatii suplimentare fata de acest ghid de rugaciune. Există multe resurse excelente disponibile, dintre care unele sunt enumerate pe pagina noastră de Link-uri.

Pe scurt
Miscarea the 30-Days Global prayer cuprinde miide oameni si sute de lucrari in aproape fiecare tara din lume. In orice caz, pasiunea noastra este s ail cunoastem pe Dumnezeu sis a il facem cunoscut.

Suntem un amestec de oameni,de pe intreg pamantul, din 149 de tari, de fapt. In multe din locatiile noastre, oameni dintr-o mare varietate de natiuni slujesc impreuna. Venim din numeroase denominatiuni crestine si vorbim sute de limbi. Aproape jumatate din staff-ii nostrii vin din state non-occidentale, cum ar fi: Brazilia, Koreea, Indonezia,India si Nepal.

Te vei ruga? Vei schimba lumea in modul lui Dumnezeu? Iubeste musulmanii prin rugaciune!

Vizitati site-ul oficial al acestui proiect www.30-days.net pentru a afla mai multe despre lumea musulmana!

No comments:

Post a Comment