MARANATA !!!

MARANATA !!!

Monday, September 19, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII-T.AUSTIN SPARKS- 9 Septembrie

Ferestre Deschise
9 Septembrie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Acum, dar, nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Cristos Isus, care nu trăiesc după îndemnurile firii pământeşti, ci după îndemnurile Duhului. În adevăr, legea Duhului de viaţă în Cristos Isus m-a izbăvit de legea păcatului şi a morţii. Romani 8:1,2

Cu cât trăiește mai mult cineva și cu cât se gândește mai mult la lucruri, cu atât mai sigur este că viața reprezintă problema supremă care guvernează toate lucrurile între Dumnezeu și om. Scriptura ne spune aici că viața este o lege și mai departe spune că acea viață este în mâinile Duhului Sfânt: ”legea Duhului de viață...”

O lege este un principiu bine stabilit, bine delimitat. O lege are anumite consecințe. Adică, dacă te adaptezi acestei legi și te lași condus de ea, anumite consecințe sunt inevitabile; consecințele care se ivesc se vor exprima atunci când legea este pusă în practică. Marca lucrurilor lui Dumnezeu este viața. Dacă ceva este din Dumnzeu Duhul Sfânt, va trăi; caracteristica principală a acelui lucru va fi viața. Aceasta este o lege, un principiu bine stabilit. Ce este al lui Dumnezeu trăiește, are viața lui Dumnezeu și ca și principiu, aceasta este o regulă în călăuzire. Este un principiu pentru direcționarea copiilor lui Dumnezeu. Dar mai există un alt lucru pe care trebuie să-l luăm în seamă de la început: viața este în Cristos Isus - ”Legea Duhului de viață în Cristos Isus”. Scripturile accentuează acest lucru foarte mult. Tot ce este din Dumnezeu se găsește în Isus Cristos; și așa cum viața este marca lucrurilor lui Dumnezeu, tot așa viața se află în Cristos Isus și doar în El.

Din: Legea Duhului de viață

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment