MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, May 24, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T. AUSTIN SPARKS 23 Mai

Ferestre Deschise

23 Mai

”La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks


Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks


Chemaţi să fie sfinţi... toţi cei ce cheamă în vreun loc Numele lui Isus Cristos... 1 Corinteni 1:2

Biserica când se roagă trebuie să fie pe terenul autorității absolute. Nu trebuie să se afle în dubii, în nesiguranță sau în slăbiciune, ci în siguranță și încredere. Trebuie să se afle pe terenul chemării plin de autoritate al lui Dumnezeu. Trebuie să stea pe terenul autorității asupra forțelor răului care sunt la lucru în orice situație. Biserica trebuie să-și folosească dreptul încredințat: al poziției pe care o are și al mijlocirii. Acest drept și autoritate este virtutea și eficiența infinită a Sângelui lui Cristos și a mărturiei lui, a Numelui lui Cristos care este mai presus de orice nume.

În toate timpurile, în special atunci când se roagă, Biserica trebuie să corespundă Sângelui lui Cristos ca și mărturie împotriva păcatului, condamnării și morții. Aceste lucruri înseamnă o ușă închisă față de Cer și față de Dumnezeu. Dintotdeauna, Sângele lui Cristos a fost terenul și singurul teren al ”căii noi și vii” spre Tronul Harului. Numele lui Cristos este sinonim cu autoritatea supremă. Dar chiar și așa, acesta nu este doar un titlu, ci întruparea unei naturi complet satisfăcătoare în ochii lui Dumnezeu; a unei lucrări perfect desăvârșite; a unei poziții complet acordate Lui. Acestea sunt elementele autorității și terenul rugăciunii pline de autoritate. Pe acest teren biserica are dreptul să se roage și să nădăjduiască. Ea poate face mai mult decât a înălța rugăciuni; ea poate provoca ceea ce se vede ”în Numele Lui”.

Din: Rugăciunea corporativă

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați:www.ferestredeschise.wordpress.com

:

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați

No comments:

Post a Comment