MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, November 20, 2012

ZIUA UNEI MARI OPORTUNITATI…


ZIUA UNEI MARI OPORTUNITATI…


ZIUA IN CARE SE OFERA LUCRU (Matei.20:1-16)

A lucra pentru Imparatia Cerurilor e cel mai mare har oferit unui muritor.

Imagineza-ti sa lucrezi pentru ceea mai importanta companie din oras,din tara,ce mandri sunt asemenea oameni.Am prieteni care lucreaza la companii de renume,de fiecare data cand ne intalnim nu are alt subiect decat oportunitatile ce compania le ofera si  ce beneficii bune are de la companie.

Dar sa lucrezi pentru Imparatia Cerului;ce advantaje,ce beneficii!!!.

 O ZI PLINA DE HAR

1. Harul a unei dimineti binecuvantate (dimineata in care sa meritat sa iesi in piata)

2. Harul de- a se opri in dreptul tau chiar Gospodarul

3.Harul sa fii tocmit cu un prêt pentru lucru.

4.Bucuria deplina la sfarsitul zilei ,imi voi lua plata pentru lucrul de peste zi.

 Gospodarul are lucru si de aceea e in cautare de angajati(lucratori) toata ziua ,lucru trebuie terminat(cat e inca ziua). A cautat la diferite ceasuri din zi:

1.CEASUL DIMINETII (CEASUL DIS- DE- DIMINEATA)

De la ineput Dumnezeu a trimis pe Ioan ca sa pregateasca poporul pentru caile Domnului. Atunci cand Soarele care rasarea din inaltimii a inlaturat intunerecul aducand lumina pocaintei (Luca.1:77-79)

 2.CEASUL AL TREILEA (Fapte.2:1-15)

Ziua Cincizecimeii a fost o zi importanta in viata Bisericii,ziua cand la chemarea Evangheliei rostita prin apostolul Petru in al treilea ceas din zi   s-au   intors la Dumnezeu 3000 de suflete.Sufletele acestea s-au adaus la Biserica si au primit botezul:Nu era decat al treilea ceas din zi (Fapte.2:15)

 3.CEASUL AL SASELEA (CEASUL SAMARITENILOR)

Isus obosit statea la fantana lui Iacov.Ucenici erau in cetate sa cumpere mancare,Isus chiar obosit, se foloseste de ocazia in care s-a intalnit cu samariteanca,si prin ea sa cheme o cetate de oamenii la mantuire.Isus vedea holdele coapte .:”Era cam pe la ceasul al saselea(Ioan.4:6)

 4.CEASUL AL NOUALEA (CEASUL NEAMURILOR)

Isus a plecat la ceruri,ucenicii au ramas sa duca Evanghelia pana la marginile Pamantului. Un sutas dorea mantuirea ,Dumnezeu isi trimite pe robul Lui,pe apostolul Petru,care sub calauzirea Duhului Sfant,ii descopere acestuia calea Mantuiri prin Isus Hristos,care a fost mort,a inviat,si E viu in veci vecilor si sade la dreapta lui Dumnezeu.Era pe la cesul al noualea din zi,cand ingerul ii aduce vestea de la Dumnezeu,ca apostolul Petru poate sa ii spuna despre calea mantuirii (Fapte .10:3)

 5.CEASUL AL UNSPREZECELEA (CEASUL ULTIMEI OPORTUNITATI)

*Ceasul cand nu mai e nici o nadejde de a mai fi bagat in seama de oameni; dar nu de Marele Gospodar (El te mai cauta si in ultimul ceas al vietii)

*Ceasul cand sansele unei angajari sunt reduse la”zero”(la oamenii de pe la 40 de anii nute mai angajaza) dar nu la Isus,El are nevoie de tine sa lucrezi pentru El pana la ultima clipa din viata aceasta.

*Ceasul al unsprezecelea e ceasul recuperarii oferite de Dumnezeu pentru tine,fii bucuros ai oportunitatea sa lucrezi pentru Marele Gospodar in Imparatia Lui.

 PLATA DUPA INTOCMIREA FACUTA

Gospodarul va fi drept in asi plati lucratorii

Gospodarul nu va face nici o nedreptate si nu va fi nici partinitor:”Prietene ne-am tocmit cu un leu ,ia-ti leul,e partea ta.

Pentru toti slujitori fideli ,Dumnezeu a pregatit plata:

-pentru aici = insutit,

-iar pentru acolo =Viata Vesnica)

Dumnezeu mai cauta si azi lucratori in via Lui,esti gata sa razpunzi chemari pe care Marele Gospodar o face?

~strainisicalatori~

(dutu) Posted on noiembrie 18, 2012 by strainisicalatori

REBLOGGED FROM:

http://strainisicalatori.wordpress.com/2012/11/18/ziua-unei-mari-oportunitati/

No comments:

Post a Comment