MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, November 17, 2012

UN ALT MISTER VAZUT DE DAVID-VA DOMI TICALOSIA PRINTRE FII OAMENILOR


Psalmul 10

1. Pentru ce stai asa de departe, Doamne? Pentru ce Te ascunzi la vreme de necaz?

2. Cel rau, in mandria lui, urmareste pe cei nenorociti, si ei cad jertfa curselor urzite de el.

3. Caci cel rau se faleste cu pofta lui, iar rapitorul batjocoreste si nesocoteste pe Domnul.

4. Cel rau zice cu trufie: “Nu pedepseste Domnul! Nu este Dumnezeu!” Iata toate gandurile lui.

5. Treburile ii merg bine in orice vreme; judecatile Tale sunt prea inalte pentru el, ca sa le poata vedea, si sufla cu dispret impotriva tuturor potrivnicilor lui.

6. El zice in inima lui: “Nu ma clatin, in veci sunt scutit de nenorocire!”

7. Gura ii este plina de blesteme, de inselatorii si de viclesuguri; si sub limba are rautate si faradelege.

8. Sta la panda langa sate si ucide pe cel nevinovat in locuri dosnice: ochii lui pandesc pe cel nenorocit.

9. Sta la panda in ascunzatoarea lui, ca leul in vizuina: sta la panda sa prinda pe cel nenorocit. Il prinde si-l trage in latul lui:

10. se indoaie, se pleaca si-i cad saracii in gheare!

11. El zice in inima lui: “Dumnezeu uita! Isi ascunde fata, si in veac nu va vedea!”

12. Scoala-Te, Doamne Dumnezeule, ridica mana! Nu uita pe cei nenorociti!

13. Pentru ce sa huleasca cel rau pe Dumnezeu? Pentru ce sa zica in inima lui ca Tu nu pedepsesti?

14. Dar Tu vezi; caci Tu privesti necazul si suferinta, ca sa iei in mana pricina lor. In nadejdea Ta se lasa cel nenorocit, si Tu vii in ajutor orfanului.

15. Zdrobeste bratul celui rau, pedepseste-i faradelegile, ca sa piara din ochii Tai!

16. Domnul este Imparat in veci de veci; neamurile sunt nimicite din tara Lui.

17. Tu auzi rugaciunile celor ce sufera, Doamne! Le intaresti inima, Iti pleci urechea spre ei,

18. ca sa faci dreptate orfanului si celui asuprit si ca sa nu mai insufle groaza omul cel luat din pamant.



In ultima ordine mondiala va domni ticalosia, un alt mister vazut de David.

Psalmul 12, v 7,8.

7 Tu, Doamne, îi vei păzi şi-i vei apăra de neamul acesta pe vecie. 8 Pretutindeni mişună cei răi, când domneşte ticăloşia printre fiii oamenilor.
………………………………………………………………………………………………………….
Pe cine va trebui Domnul Sa pazeasca?. Si de cine va trebui Domnul ca Sa ii pazeasca? Vedeti dar ca exista doua feluri de oameni, doua feluri de popoare. Un fel de oameni care vor fi ajutati de sistemele de conducere, de domnia ticaloseniei, si acestia vor fi oameni rai. Atunci omul rau o sa aibe o altfel de fata, o altfel de dimensiune, un altfel de spate. Apoi celalalt si cel mai dezavantajat fel de oameni vor fi oameni saraci si nenorociti care vor fi asupriti de acesti oameni rai lasati ca sa isi faca de cap de catre autoritatile cele mai mari de conducere, autoritati pe care David le vede ca vor domni prin ticalosenie, in vremea domniri lor, ticalosia va domni printre fii oamenilor. Haos total. Lumea va fi impartita in doua, si nu in trei ca si astazi. Astazi avem trei clase sociale. In acele vremuri vom avea doar doua clase sociale de oameni. Unul care trebuie sa fie pazit de Dumnezeu ca sa poata exista in continuare si altul care nu stie decat sa faca rau. Si de ce paza?. De ce nu a ales Dumnezeu sa nimiceasca pe cei rai si sa nu mai aibe de pazit pe nimeni?. Vedeti aici ca si acest lucru inseamna bunatatea lui Dumnezeu. Eu vad in acest lucru bunatatea lui Dumnezeu fata de oameni rai, fata de oameni ticalosi, fata de oameni indaratnici, insa nu o bunatate care va tine vesnic, ci una care va avea sfarsit. E ca si cum ai locui undeva la tara, si ai avea un caine rau care intotdeauna iti musca pe propii tai copilasi din curte, si atunci tu esti pus intr-o pozitie in care trebuie sa decizi ori alungi cainele si iti salvezi copiii de la muscaturi, ori de fiecare data tu stai intre caine si copilasii, aparand pe copilasi de caine, amanand incontiniu clipa in care intr-o zi va trebui ca sa alungi acest caine de la casa ta. Cam asa ceva se intampla si aici, Dumnezeu mai degraba Se pune ca si un Aparator al oamenilor saraci si asupriti in fata oamenilor rai si ticalosi, decat sa ii nimiceasca pe cei rai deodata starpind astfel raul din radacina. Vedeti dar ca indelunga rabdare a lui Dumnezeu si pentru oameni rai si ticalosi inseamna un drept in plus la mantuire, inseamna un drept in plus la pocainta, inseamna o sansa in plus la a te trezi la realitate.

Cat despre aceste vremuri de mare necaz despre care David scrie aici in acest Psalm, sunt vremuri in care ticalosia va domni in mijlocul omenirii. Ticalosia. Sa ajunga omenirea sa fie condusa de oameni ticalosi. Da asta vrea sa ne spuna David. Lumea va fi condusa de oameni ticalosi in vremea de mare necaz care va veni. Si atunci cind vor conduce oameni ticalosi, oameni fara de ratiune, oameni fara de suflet in ei, atunci saracia si asuprirea va ajunge sa aibe cote maxime. Si tot atunci oameni rai se vor plimba pretutindeni, vor face tot ce vor voi ei fara ca sa fie nimeni care sa ii opreasca. Inspre acolo se indreapta omenirea, inspre Sodoma si Gomora. Da amintiti-va de Sodoma si Gomora, amintiti-va cand Lot a primit in casa lui pe ingeri Domnului, si cind nici macar nu apucase bine sa ii apuce somnul pe cei din casa, cand la poarta casei lui Lot au venit oameni cetati ca sa scoata afara din casa pe musafirii lui Lot si sa ii abuzeze sexual. Oricat de rau ar suna acest adevar, oricat de incomod ni s-ar parea, aceasta a fost realitatea de acolo din Sodoma si Gomora, pretutindeni misunau oameni rai, pentru ca in fruntea lor erau oameni ticalosi. Dati-mi voie sa va spun ca crestinismul zilelor noastre nu este pregatit pentru o vreme ca si aceasta deloc, reactiile in fata la astfel de vremuri ar putea sa ne doboare daca nu am avea casa zidita pe stanca si daca nu am incepe ca sa ne chinuim sufletul intr-o astfel de lume precum Lot.
Sa ajunga ca sa domneasca ticalosia, si sa ajunga Dumnezeu din nou Sa ii para rau ca a facut pe om?. O cata realitate, cata dreptate a avut David. David manat de Duhul Domnului a zis ca pretutindeni, oriunde, in orice colt al lumii, in orice loc, in orice tara, sau pe orice continent, daca vor domni ticalosi, daca va domni ticalosia, atunci acela va fi cadrul perfect in care vor misuna oameni rai. Si astazi se pregateste cadrul in care ticalosia sa ajunga ca sa domneasca peste natiunii, iar cea mai mare ticalosie, apogeul ticalosiei va fi pe vremea anticristului, si tot atunci oameni rai vor fi mai rai decat fiarele campului, dealtfel David in Psalmul 10 despre care tocmai am discutat a descris cum vor fi acele vremuri mai cu deamaruntul. Clar este astazi ca aceasta criza mondiala se indreapta inspre falimentul tuturor natiunilor pamantului si spre o incepere a unui nou inceput, o noua ordine mondiala cum o numesc unii, o ordine in care va domni ticalosia, nu va mai fi seriozitate vis-avi si fata de oameni saraci si simpli, nu va mai fi atata bunatate din partea statului catre cetateni, nu vor mai fi ajutoare din partea statului catre cei lipsiti si saraci, din contra se va cauta ca aceasta clasa de oameni saraci sa fie parte din cadrul unde omul rau se va desfata implinidu-si poftele nebune si nefiind nimeni care sa il opreasca fiindca va avea de partea lui un intreg sistem de ticalosie. Si acolo se va ajunge incet dar sigur, dar la fel de adevarat este ca sigur Dumnezeu atunci va veni in ajutorul celor obijduiti, in ajutorul celor saraci si in ajutorul celor nenorociti. 21 Pentru că atunci va fi un necaz aşa de mare, cum n-a fost niciodată de la începutul lumii până acum şi nici nu va mai fi.
22 Şi dacă zilele acelea n-ar fi fost scurtate, nimeni n-ar scăpa; dar, din pricina celor aleşi, zilele acelea vor fi scurtate. Matei 24.
Postet By : Notar Daniel Ioan

KONTAKT: http://christliche-kanal-christian-channel.blogspot.de/
http://christliche-radiosender.blogspot.com/
http://radiomegapower-nonstop.blogspot.de/
https://twitter.com/MegaPowerDany
https://www.facebook.com/RadioVoceaEvanghelieiGermania
https://www.facebook.com/groups/200601546742497/
http://www.facebook.com/groups/522783057734822/
http://www.facebook.com/megapower1976
http://www.facebook.com/radioelshaday.radiomegapower?ref=tn_tnmn

No comments:

Post a Comment