MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, July 19, 2011

FERESTRE DESCHISE MEDITATII T.AUSIN,SPARKS 18 ,19 Iulie

Ferestre Deschise [mailto:ferestredeschise@gmail.com]
18,19 Iulie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Să ştii cum trebuie să te porţi în Casa lui Dumnezeu. 1 Timotei 3:15

Există prezbiteri, diaconi și probleme care privesc conduita, poziția, funcția și comportamentul în Casa lui Dumnezeu. De ce toate astea? Pentru că lucrurile au început să meargă prost. Evident, întreaga situație din Casa lui Dumnezeu avea nevoie de încercări, de corectări, de întărire, de a-și aduna puterile. Pavel era conștient de ce începuse să se petreacă în biserică și de cum mergeau lucrurile.

Datorită dezvoltării acestei situații în biserici și datorită vrăjmașilor dinăuntru și dinafară, ni se adresează această chemare repetată la luptă: ”Să te lupți lupta cea bună... Luptă-te lupta cea bună a credinței... Ca un soldat bun al lui Isus Cristos.” În creștinism nu există loc pentru sentimentalism, nici pentru automulțumire. Biserica nu este un teren de recreere; ci este locul de antrenament al soldaților. Este locul unde soldații se echipează în vederea luptei, iar dacă există soldați răniți, există loc de vindecare pentru ei, pentru ca apoi să se întoarcă la luptă. Biserica nu este locul unde să avem un timp plăcut, fericit și agreabil. Noi ne aflăm într-o luptă feroce și țineți minte: această luptă nu s-a sfârșit în anul 96, când Ioan a scris Apocalipsa. În această luptă ne aflăm și noi astăzi.

Din: Lupta cea bună

19 Iulie

Care este natura legăturii tale cu Cristos? Poate crezi în doctrina creștină a Dumnezeirii lui Cristos și crezi în ea foarte tare. Dar dacă este doar o doctrină, o învățătură a Crezului, o realitate obiectivă legată de Cristos, acestea nu te vor putea ajuta să treci prin experiențele cumplite care vor veni pe calea creștinilor adevărați. Ioan a spus că scopul scrierii Evangheliei lui a fost ca noi să credem că Isus este Fiul lui Dumnezeu și crezând, să avem viață în Numele Lui. Dar el s-a ostenit să arate că cei care au crezut, au avut o temelie de experimentare a credinței lor. Cum și de ce crezi? Poți spune cu adevărat: ”Cred pentru că ceva s-a întâmplat în mine și ce s-a întâmplat în mine numai Dumnezeu putea face. Emoțiile, rațiunea, convingerea personală nu puteau face așa ceva. Personalitatea omenească, psihologia sau orice alt factor natural sau omenesc nu poate explica ce s-a întâmplat. Era nevoie doar de Dumnezeul Atotputernic, iar eu L-am găsit în Persoana lui Isus Cristos. Era glasul Fiului lui Dumnezeu și am trăit și trăiesc”.

Din: Glasul Fiului lui Dumnezeu

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment