MARANATA !!!

MARANATA !!!

Tuesday, February 1, 2011

FERESTRE DESCHISE-T.AUSTIN SPARKS 1 FEBRUARIE

FROM:FERESTRE DESCHISE-T.AUSTIN SPARKS

Subject: 1 februarie

La ce pot nădăjdui cel mai mult este ca cele spuse aici, să se deschidă asemenea unor ferestre și uitându-vă prin ele să vedeți un singur lucru – cât de superior este Isus Cristos față de orice altceva!”

T. Austin-Sparks

Ferestre deschise

Extrase din scrierile lui T. Austin-Sparks

Mergi la frații Mei și spune-le că Mă înalț la Tatăl Meu și la Tatăl vostru. (Ioan 20:17)

Primul lucru pe care l-a spus Isus după învierea Sa a fost: ”Mergi la frații Mei și spune-le că Mă înalț la Tatăl Meu și la Tatăl vostru”. Când semnificația învierii Lui a fost dusă la bun sfârșit prin venirea Duhului Sfânt, descoperim că în mod spontan, credincioșii din Ierusalim au fost constituiți într-o familie spirituală, ei ”frângeau pâinea din casă-n casă”. Mai târziu, se face referire la un grup local ca fiind ”Biserica din casa ta”. Să ne amintim că începutul unei familii necesită doar doi oameni responsabili spiritual. Oare să nu fi fost acesta principiul din spatele trimiterii ucenicilor ”doi câte doi”?

Dar să ne amintim întotdeauna că familia este planul guvernator al lui Dumnezeu și ea nu reprezintă un sfârșit. Plinătatea spirituală este sfârșitul Lui, nu doar părtășia spirituală. Mult a avut de pierdut Domnul și copiii Lui datorită altor forme care au luat locul plinătății spirituale! Atenție la substituenți! Atenție să nu pierdeți ceva din măsura ”pentru care ați fost apucați”! Acesta este unul din pericolele izolării și îndepărtării de familie, de casă. Legătura cea mai puternică a unei familii adevărate este că ea dorește și vrea ca toți membrii ei să fie călăuziți de cap. Dacă dorința Domnului pentru plinătatea spirituală ne-ar călăuzi pe toți, acesta ar fi un principiu călăuzitor și sigur, o putere care ne-ar elibera de multe interese sau judecăți personale, neînsemnate, care sfârșesc în limitare și dezamăgire. Suntem foarte siguri că plinătatea spirituală este posibilă doar prin descătușarea din orice sistem artificial, făcut de om și întoarcerea la temelia simplă, dar puternică a vieții organice păstrată curată prin călăuzirea directă a Duhului Sfânt, așa cum a fost la început. Preaiubiților, Domnul să vă deschidă inimile spre tot ce este El, iar rugăciunea noastră este, asemenea cuvintelor Apostolului: ”ca nici unul din voi să nu se pomenească venit prea târziu.”

Din: Familia lui Dumnezeu

Ferestre deschise” este trimis zilnic, cuprinzând mesaje luate de pe site-ul Austin-Sparks.Net. Vă încurajăm să trimiteți mai departe acest email, să-l tipăriți și să-l împărtășiți cu alții. Respectând dorința lui T. Austin-Sparks ca ceea ce a fost primit gratuit să fie distribuit gratuit, mesajele lui nu dețin copyright. De aceea, dacă alegeți să le împărtășiți cu alții, vă rugăm să respectați dorința lui și să le oferiți – nemodificate, fără plată și fără copyright.

Pentru citirea tuturor mesajelor Ferestre deschise accesați: www.ferestredeschise.wordpress.com

Pentru mai multe scrieri în limba română accesați: http://www.austin-sparks.net/romana/index.html

No comments:

Post a Comment