MARANATA !!!

MARANATA !!!

Thursday, August 11, 2011

1)EXISTA UN TIMP -2)SA FIE FURTUNA - CANTA MANU NEGREA

1.Exista un timp si 2. Sa fie furtuna -canta- Manu Negrea


http://youtu.be/OigPQZvenCE

Uploaded by on May 6, 2011

VA MULTUMESC TUTUROR PENTRU APRECIERE SI GANDURILE VOASTRE LA VIZIONAREA ACESTUI CLIP SI LA MESAJELE CANTECELOR CRESTINE,SPER SA VA FIE DE FOLOS SI SA INVATATI DIN VERSURILE CANTECELOR CRESTINE,CACI CUVANTUL DOMNULUI ESTE VIU SI ADEVARAT SI DUMNEZEU ISI IMPLINESTE PROPRIUL LUI CUVANT "BIBLIA".
PENTRU CEI NESTIUTORI DE CUVANTUL DOMNULUI ,DUMNEZEU SA VA LUMINEZE SI SA VA ADUCA LA CUNOSTINTA ADEVARULUI DIN "SFANTA BIBLIE"
CACI ESTE SCRIS
:Fapt.Apost.17:24. Dumnezeu, care a facut lumea si tot ce este in ea, este Domnul cerului si al pamantului si nu locuieste in temple facute de maini.
25. El nu este slujit de maini omenesti, ca si cand ar avea trebuinta de ceva, El, care da tuturor viata, suflarea si toate lucrurile.
26. El a facut ca toti oamenii, iesiti dintr-unul singur, sa locuiasca pe toata fata pamantului; le-a asezat anumite vremuri si a pus anumite hotare locuintei lor,
27. ca ei sa caute pe Dumnezeu si sa se sileasca sa-L gaseasca bajbaind, macar ca nu este departe de fiecare din noi.
28. Caci in El avem viata, miscarea si fiinta, dupa cum au zis si unii din poetii vostri: "Suntem din neamul Lui..."
29. Astfel, dar, fiindca suntem de neam din Dumnezeu, nu trebuie sa credem ca Dumnezeirea este asemenea aurului sau argintului sau pietrei cioplite cu mestesugirea si iscusinta omului.
30. Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta si porunceste acum tuturor oamenilor de pretutindeni sa se pocaiasca;
31. pentru ca a randuit o zi in care va judeca lumea dupa dreptate, prin Omul pe care L-a randuit pentru aceasta si despre care a dat tuturor oamenilor o dovada netagaduita, prin faptul ca L-a inviat din morti..."
Doamne ai mila de noi pentru acele vremuri in care ne vei judeca dupa dreptate.Amin


No comments:

Post a Comment