MARANATA !!!

MARANATA !!!

Sunday, August 22, 2010

CUM SA MERGI IN RAI=CER Conform Cuvântului lui Dumnezeu

Cum să mergi în Rai

Conform Cuvântului lui Dumnezeu

Powered by Translate

Este foarte simplu să fi mântuit şi durează doar un minut pentru a explica. Vă rog să-mi permiteti sa vă arată cum să ajungeti in Rai din Biblie, Cuvântul lui Dumnezeu ...

  1. Omul este un păcătos.
  • Isaia 53:6, Noi rataceam cu totii ca niste oi, fiecare isi vedea de drumul lui, dar Domnul a facut sa cada asupra Lui nelegiuirea noastra a tuturor
  • Ioan 3:3, "Isus a răspuns şi ia zis: Adevărat, adevărat, îţi spun, daca un om nu se naşte din nou, el nu poate vedea Împărăţia lui Dumnezeu."
  • Romani 3:10, "După cum este scris, Nu este nici un om neprihănit, niciunul macar ."
  • Romani 3:23, "Căci toţi au păcătuit, şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu."
  1. Există un preţ pe nostru etern moartea păcat în HELL.
  • Romani 6:23, "Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul lui Dumnezeu este viaţa veşnică prin Isus Hristos, Domnul nostru."
  • Romani 5:12,De aceea, dupa cum printr-un singur om a intrat pacatul in lume, si prin pacat a intrat moartea, si astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricina ca toti au pacatuit…"
  • 2Tesaloniceni 1:8, intr-o flacara de foc, ca sa pedepseasca pe cei ce nu cunosc pe Dumnezeu si pe cei ce nu asculta de Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos.
  • Apocalipsa 20:15, "Şi oricine nu a fost găsit scris în cartea vieţii a fost aruncat în iazul de foc."
  • Apocalipsa 21:8, "Dar cat despre fricoşi, necredincioşi, şi scârboşi, ucigaşi, curvari, şi vrăjitori, şi închinătorii la idoli, şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul, care arde cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua. "
  1. Isus a plătit acest preţ prin moartea pe cruce şi vărsarea sângelui Său.
  • Romani 5:8, "Dar Dumnezeu Îşi arată dragostea faţă de noi, în sensul că, pe cand eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi."
  • Ioan 3:16, "Căci asa demult aiubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu lui, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică.
  • 1 Timotei 1:15, O, adevarat si cu totul vrednic de primit este cuvantul care zice: "Hristos Isus a venit in lume ca sa mantuiasca pe cei pacatosi", dintre care cel dintai sunt eu."
  • 1 Petru 1:18-19, caci stiti ca nu cu lucruri pieritoare, cu argint sau cu aur, ati fost rascumparati din felul desert de vietuire pe care-l mosteniserati de la parintii vostri,

    . ci cu sangele scump al lui Hristos, Mielul fara cusur si fara prihana.
  1. Prin credinţa în Iisus Hristos SINGUR putem fi mântuiţi.

Mântuirea NU este gasită într-o religie sau fapte bune, doar intr-o persoana...Domnul Isus Hristos!

  • Ioan 11:25, "Isus ia zis:, Eu sunt învierea şi viaţa: cel ce crede in Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi."
  • Ioan 14:6, "Isus a zis:,, Eu sunt calea, adevărul şi viaţa: nimeni nu vine la Tatăl, decat prin mine."
  • Ioan 6:40, "Şi aceasta este voia Celui ce M-a trimis pe Mine, că oricine care vede pe Fiul, şi crede în EL, să aibă viaţă veşnică şi Eu îl voi învia în ziua de apoi."
  • Marcu 1:15, "Şi zicând: Sa împlinit vremea, şi Împărăţia lui Dumnezeu este aproape : Pocăiţi-vă, şi credeţi în Evanghelie."
  • Faptele Apostolilor 26:18, "ca sa le deschizi ochii, sa se intoarca de la intuneric la lumina, si de sub puterea Satanei la Dumnezeu; si sa primeasca, prin credinta in Mine, iertare de pacate si mostenirea impreuna cu cei sfintiti." i
  • Romani 10:13, "Fiindcă oricine va chema numele Domnului va fi mantuit."
  • 1 Corinteni 3:11, "Caci nimeni nu poate pune o alta temelie decat cea care a fost pusa si care este Isus Hristos.
  • Galateni 3:26, "Caci toti sunteti fii ai lui Dumnezeu, prin credinta in Hristos Isus.

Iata cum puteti apela la Domnul

Ai recunoscut că eşti un vinovat păcătos, sub condamnarea lui legii lui Dumnezeu, meritai focul iadului?

Crezi Iisus este Fiul lui Dumnezeu (Dumnezeu în trup) care a murit pe cruce, sacrificând preţioasul sânge al Său să plătească pentru păcatele tale?

Dacă doriţi să fie salvat, pur şi simplu vino în inima ta ca un păcătos vinovat şi crede pe Domnul Isus Hristos.

Poate v-ar simti confortabil rugându-o rugăciune a păcătosului aşa cum a făcut vameşul din Luca 18:13 ... "Vamesul statea departe si nu indraznea nici ochii sa si-i ridice spre cer; ci se batea in piept si zicea: "Dumnezeule, ai mila de mine, pacatosul!"

Dragă Iisus,
Eu recunosc că eu sunt un păcătos, care merita IADUL. Te rog iartă-mi păcatele şi să mă primesti in Rai atunci când voi muri. Acum cred că numai Tu singur, în afară de toate-faptele drepte si religiose , ca Mântuitorul meu personal.I-ti mulţumesc. Amin.

La fel cum te-ai născut fizic cu părinţii voştri, aşa te-ai născut spiritual în Familia lui Dumnezeu, atunci când aţi primit pe Isus! Vă rugăm să înţelegeţi că sunt noi nu santem salvati deoarece am rugat o rugăciune, dar pentru că noi credem inDomnului Isus Hristos. It este siguranţă corespunzătoare pentru a cere Domnului în rugăciune să ierte şi să ne salveze, dar este credinţa noastră, care ne solicită să se roage. Ai putea la fel de uşor crezi în inima ta pe Domnul să fie salvate, şi nu la toate se roage. Mântuirea este de inima, aşa cum am citit în Romani 10:10, Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire,"

Nu e ceea ce faci, care te duce în Rai, este în cazul în care sunteţi în căutarea. Uită-te la Isus!

Tu nu trebuie fie botezat de apă sau sa face altceva pentru a ajunge în Rai, altele decât sa ieipe Domnul Iisus ca Mântuitorul tău. Romani 4:5 proclamă ...4. Insa, celui ce lucreaza, plata cuvenita lui i se socoteste nu ca un har, ci ca ceva datorat;

5. pe cand, celui ce nu lucreaza, ci crede in Cel ce socoteste pe pacatos neprihanit, credinta pe care o are el ii este socotita ca neprihanire.
. Ce adevăr minunat! Credinţa noastră este luată în calcul pentru dreptate! că nu există dreptatea de sine implicate în mântuire. Acesta este darul lui Dumnezeu. Tu vezi, nu avem dreptatea de propriile noastre fapte de a oferi lui Dumnezeu.. Nici o cantitate de fapte bune poate anula răul pe care l- am făcut Astfel, Isus a plătit o datorie pe care El nu era dator, pentru că noi aveam o datorie pe care nu am putut-o plăti. Mântuirea este sa primesti; nu sa dai. Suntem păcătoşi şi Isus este Mântuitorul. Isus este pretios!

Necredinta este singurul păcat care poate te poate tine departe de Rai

Ia cuvantul lui Dumnezeu pe cuvant si Crede, şi vei fi mântuit. Nici o biserică, nicio organizatie ,nicio fapta buna nu te poate salva. Amintiţi-vă, Dumnezeu salveaza ,numai El !

Planul lui Dumnezeu simplude mântuire este: Sunteti un păcătos. Prin urmare, dacă nu crezi în Isus care, a murit în locul tău, vei petrece vesnicia in Iad. Dacă crezi că , El a fost crucificat, îngropat si a înviat ca Mântuitor, veţi primi iertarea pentru toate pacatele tale si darul Sau de mantuire vesnica prin credinta.

Tu spui, "Desigur, nu poate fi aşa de simplu!" Da, aşa de simplu. Este Scriptural, acesta este planul lui Dumnezeu.Prietenul meu, crede în Isus şi il vei primi pe El ca Mântuitor astăzi.

Dacă nu aţi fost mântuiţi, atunci acum este momentul să credeti in numele lui Isus, Hristos, că păcatele tale au fost şterse pentru totdeauna şi puteţi şti că numele dvs. este scris în Rai.

Hristos a murit pentru păcatele tale. Esti un pacatos, prin natura şi prin alegere. Isus a luat păcatele tale şi le-a pus in spatele Lui. El a mers la cruce şi a plătit pedeapsa pentru păcatele tale. El spune că, dacă esti dispus să-L primeesti prin credinţă; El se va transfera nota de plată a datoriei, şi neprihănirea Lui pentru pacatele tale. El i-ti va da bunătatea Lui, şi va punein propriul record Lui păcatul tău, dacă în credinţă te vei increde in El ca Mântuitor al tău.

Dacă doriţi să căutaţi o biserică bună în cazul în care locuiţi, CLICK AICI.

Cele mai bune urări,

David J. Stewart

Ai nevoie de dreptatea Lui!


Dacă doriţi să aflaţi totul despre mântuire, atunci vă rugăm să citiţi cartea Mântuirea este mai mult decât a fi salvat.

Dr. John R. Rice vorbeşte despre creştinii lumeşti - Nu sunt ei salvati?

Dr. Curtis Hutson vorbeşte despre pocăinţă biblice - Trebuie ca o persoană nu mai păcătuiasca pentru a fi salvat?

De asemenea, poate doriţi să citiţi :

Voi trebuie să va nasteti din nou şi simplu Planul lui Dumnezeu.


Utile articole din carte am scris, Mântuirea:


No comments:

Post a Comment