MARANATA !!!

MARANATA !!!

Saturday, July 4, 2009

SE CAUTA FIERARI SPIRITUALI!
"in toata tara lui Israel nu se gasea niciun fierar" (1 Samuel 13:19)
Biblia spune: "in toata tara lui Israel nu se gasea nici un fierar; caci Filistenii zisera: "Sa impiedicam pe Evrei sa-si faca sabii sau sulite.".. Si asa s-a intamplat ca in ziua luptei nu era nici sabie, nici sulita in mainile intregului popor care era cu Saul si Ionatan: nu avea decat Saul si fiul sau Ionatan" (1 Samuel 13:19-22).
Pentru a-i tine pe evrei in robie, filistenii i-au indepartat pe toti fierarii. A fost o lovitura devastatoare. Fierarii confectionau sabiile care erau utilizate in lupta si secerile care erau utilizate la recolta. Poti sa-ti imaginezi efectul care l-a avut asupra poporului? Tactica lui Satan nu s-a schimbat. Scopul lui inca este acela de a-i reduce la tacere pe cei care modeleaza si formeaza oameni noi, oameni ai imparatiei. De ce avem nevoie de fierari spirituali? Deoarece ei stiu cum sa modeleze materia bruta pentru a putea fi folosita de Dumnezeu. Ei nu doar ca o modeleaza, ci o si ascut. Toti marii lideri s-au ridicat dintr-o materie bruta, iar liderii de maine sunt materia bruta de astazi care asteapta sa apara un fierar spiritual. Din nefericire multi lideri sunt atat de ocupati sa "conduca spectacolul", incat ei nu mai au timp sa lucreze cu materia bruta. Fierarii spirituali nu sunt necesari doar in biserica locala, ci si in popor pentru a putea remodela cultura noastra. Avem nevoie de oameni "influenti" care pot face o reforma in domeniul afacerilor, educatiei, guvernului si mass mediei. Se ofera cineva voluntar?
Este timpul ca fierarii spirituali sa se elibereze de constrangerile filistenilor si sa se reintoarca la vechiul lor mestesug, acela de a modela barbati si femei pentru lucrarea lui Dumnezeu. Lupta este prea mare pentru ca Saul si Ionatan sa-i faca fata singuri!

Cuvântul lui Dumnezeu ~ Iulie 04

http://cuvdumnezeu.blogspot.com

No comments:

Post a Comment